Jump to content
Българският форум за музиканти

nordstorm

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно nordstorm

  • Рожден ден 11/20/1981

Previous Fields

  • Инструмент
    drums

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Пловдив

nordstorm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Абе и аз се усетих, че ся и нащо едно кисело мляко...ама абе ще си представяте, че съм дал нещата в идеални граници :Д:Д:Д:Д
  2. Да си позволя и аз да се включа - който не е сравнявал УСА Джаксън с другостранни китари и не му е попадал в ръцете, той не знае, че всъщност както казват колегите от предните постове, че РАЗЛИКАТА Е УСЕЗАЕМА - ако не я усеща начи нищо не схваща и по - добре да си скъса дипломата за китарист. Тук допълвам,че не умаловажавам в никакъв случай Японската изработка, но УСАТА си е УСА тва е. А дали е оправдана цената, извинявай с болуци като СТАГГ и други такива дет ми искат 600 - 700 лв за некви талашити мизерни със звук на пчелички, ами да ще прежалям с огромно удоволствие 3000 $ за яка китара, естествено ще си струва, после кат я боднеш в кубето - Разликата е от ЯК РАЗТЪРСВАЩ ОРГАЗЪМ с яка мацка до евтин скучен такъв с долна курва. Разликата в дървесината и изработката ДА! - придържам се към примера с Бирите в по - горния пост. и друг пример: Тука в Бг праим кисело мляко от нищото нали? В япония със самолети им карат закваската и пак не могат да го докарат кат нащо! е същото е! АЗ КАЗАХ!
  3. nordstorm

    Jackson vs LTD

    Jackson!!! естествено - като се придържам към изискванията от предишните ми мнения. Да подчертая, че не умаловажавам ESP по никакъв начин - също прекрасни китари!
  4. nordstorm

    Jackson vs LTD

    Съгласен съм, че показаните китари наистина си заслужават. Имах подобен Чарвел (също бял)и ако ще даваш пари вместо Индонезийски си вземи китара на старо ама качествена. Поне знаеш, че свириш на нещо Победител: Пълдинка за леворъки с нейчъръл колор хахахаха.
  5. nordstorm

    Jackson vs LTD

    колега аз 3 пъти казах че не разстройва, незнам къде го прочете че ми разстройва сега съм с дк2м и повярвай и аз изобщо не го щадя дори и на лайв свирене - колкото може до долу и колкото може нагоре. другите китаристи нямат флойдове и на мен се пада честта да си ръчкам ръчката от сърце за сметка на безмисленото ми и некадърно солиране )))))) а освен това мисля че и струните са от значение за това дали разстройва някъде някой беше казал че разликата между оригиналния и лицензния флойд е в материала най вече, лицензния се износвал по бързо. Хах, явно съм проспал сричката - моя грешка извинявам се. Кат каза за струните - Аз последните ми два комплекта са на BLUE STEEL - едни стоманени 10 ки (криогенно закалявани), честно да ти кажа дося по - доволен не съм бил от никои други струни. Не съм доволен от Fender, Yamaha i D'Adario до този момент, но тва е мое лично виждане и експириънс дет се вика.
  6. nordstorm

    Jackson vs LTD

    Така е - ценовия диапазаон си казва думата отвсякъде. Просто се надявам пича който питаше да ме е разбрал точно какво имах под предвид! Готин сайт бтв - за тоя на Уортайм говора - ся го цъкнах.
  7. nordstorm

    Jackson vs LTD

    Ами вземи си оригинален Jackson и няма да се разстройва повярвай ми. Моят дори след концерт държи настройката а повярвай ми не съм от хората дето си щадат флойда.
  8. nordstorm

    Jackson vs LTD

    Абе направо взимай "изключителните" китари Стагг, Скуайър не знам си кво и не знам си кво - всички тея ИНДОНЕЗИИСКИ И ТАЙВАНСКИ БОКЛУЦИ дет са ни напълнили пазара НЕ СТРУВАТ!!! Тука чак мнения да избираш - кво да избираш бате ???Стаг, МАг не знам си кво - Вчерашни посрани фирми, както всички останали дето разчитат на евтинджосите си. ВСЕКИ ЕДИН МУЗИКАНТ КОЙТО Е СВИРИЛ НА НЕ-ЕКСПОРТ МОДЕЛИ ЩЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ МНЕНИЕ И ТО ДА Е МЕРОДАВНО ДО НЯКЪДЕ. Аз лично имам от 8 години JACKSON SOLOIST - да вметна, че е USA внесен от Щатите - Е НИЩО ОБЩО С ТУКАШНИТЕ КИТАРИ СОРИ...ама ако искаш да сравняваш Jackson с квот и да е друго, ще ти дам да пробваш мойта и тогава вече ще имаш база за сравнение. Включае, че в момента имам под ръка ЯПОНСКИ подчертавам оригинален IBANEZ, модела на китариста на CARCASS.Така, че и тука мога да ти помогна - за справка, пружините на Jacksona са в пъти по - добри и имат по - добри и имат по - добър рефлекс....
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.