Jump to content
Българският форум за музиканти

Мечтания (най-якия според вас) бас


robtrujillo

Recommended Posts

И така... мисля че няма точно такава тема във "Бас", но по примера на китарджийте отатък ми се стори добре и ние да си имаме една такава... Тук можете да пишете за баса за който си мечтаете, да споделяте каквито и да е мнения за най-добрия бас (зависи от стила естествено), най-хубавия и т.н., квото се сетите... После ше видим кой е най-предпочитания бас и може би тази тема ще е полезна за начинаещи, напреднали, назаднали и професионалисти занапред... Нека да изберем "Баш бас на Форума". Аз ше си пиша тука на едно лисче, дето ше се води "класация", пък който както иска... Поствайте снимки и на вашите басове, щом са харни :greenangel:

 

Така де, аз почвам... Тъй като Iron Maiden ме зарибиха по метъла, а Стив Харис ме вдъхнови да се хвана не с друго, а с баса, това за което аз си мечтая е ето тоз убавец http://www.fender.com/products//search.php?partno=0252602350 ...Просто, елегантно, яко... Който не уважава Фендер, да му миришат чорапите....

 

Изливайте си мислите (и чувствата, ама ше стане едно мазано)

:rockon:

Поздрави на всички!

Момчил

 

П.С. Лични коментари или смъртни заплахи моля изпращайте на ЛС

Редактирано от robtrujillo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Fender Jazz Bass

 

*edit* като си тръгнал- пусни една анкета с основните най-попюларни марки басове.

Редактирано от thurston
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.