Jump to content
Българският форум за музиканти

Малко помощ за лаик


swe

Recommended Posts

Не съм сигурен дали темата е за тук, но ако съм сбъркал моля да ми простите. Та по темата, взел съм една карта mbox2 mini и се опитвам да я подкарам с cubase обаче има някакво прекъсване дори да слушам музика от winamp ми прекъсва, някакви идеи? :surprise:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми М-бокса си иска Протулс софтуер, а и продуктите на диджидизайн са доста претенциозни от към ресурс на машината, работа с друг софтуер

и разбирателство с останали устройства, забрани си като начало дънната карта от биоса и други карти ако имаш, провери си и системните прекъсвания :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

;) Много странно как така като си теглих драйварите ? Аз лично се съмнявам, че ако си купил от оторизиран

дилър на Диджидизайн М-бокса ще ти го е дал без драйвари, принципно познавам лично официалния вносителя на продуктите на диджидизайн и

е много точен пич казвасе Огнян и е от Пловдив , фирмата му се казва Булкомп и дори Динакорд взимат от него продуктите на Диджидизайн и разни

други про фирми, та от там изхождам, че нещо работата намирисва, демек или си е взел 2 ръка и са те изработили, или от фирмата която си го взел м-бокса е прекупвач,освен това щом имаш М-бокс логиката сочи да ползваш други Протулс, но тъй като си лаик съдейки от заглавието на темата, ти давам съвет, махни всички продукти като Кюбейс и си качи Протулс тогава проблемити ти могат да понамалеят, макар, че мнението ми е ,че човек да ползва както трябва, демек за про цели Протулс си треа МАК тва е :icon_shithappens:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свали си ASIO - драйвера на диджидизайн, можеш да го инсталираш отделно, без протуулс софтуера. И можеш да използваш м-бокса като пълноценна звукова карта, само укажи от настройките изходите. По този начин можеш да ползваш хардуера с всеки миди и аудио-редактор.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Картата я взех назаем от приятел (който в момета ползва br 1600) който си я е купи със софтуер демек про тулс, но понеже си я е инсталирал на неговия комп не ми даде самата програма защото искала онлайн регистрации а той вече ги е направил. Относно драйверите мисля че съм свалил тези които дават на сайта, ако знаеш някакви други моля те да ми кадеш линк да си ги дръпна. Също така искам повече инфо за тези изходи как се настройват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оттук си свали ASIO - драйвера, ако го нямаш на диск. http://www.digidesign.com/index.cfm?langid...mp;itemid=23879

Провери си и латенцията, че ако е много ниска и се получава пукане. Настройките ти в Кюбейс - Devices - Device setup - VST Audiobay - ASIO Digidesign Driver. Това е - Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно с тези драйвери съм. А и мидито не мога да си подкарам, ако можеш ми кажи как трябва да са настройките. Благодаря предварително! :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.