Jump to content
Българският форум за музиканти

telemaniac

E-mastered, дали наистина е толкова добро

Recommended Posts

Здравейте приятели,

Какво мислите за e-mastered

https://emastered.com/?utm_source=sc&utm_medium=edm&utm_campaign=edm&fbclid=IwAR0DqkPWsGpbhikWXIMSnpalxAjrIfZ4wwler4GLwSEMmVV_ltLlC8Im-qQ

Звучи парадоксално, но качих един-два трака от Ableton, махнах мойте плъгини от мастър канала и пуснах напълно необработени неща. Върна ми ги много по-добре от това, което аз бях направил, в пъти по-добре. Само беше малко излишно силен звука. Вярно аз използвам евтини плъгини, безплатни, или от бъндъли със звукови карти и миди-клавиатура, но все пак.... Това нещо ги прави за по-малко от 2 минути на песен. Цените са абсолютно приемливи. Чудя се дали да си платя годишната такса, малко ме е страх дали ще мога да се откача после :).

Поздрави

Share this post


Link to post
Share on other sites

Аз имам микс впечатления. Един трак мастерира много прилично, друг оцапа. Не бързай с абонамента :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Всички тези сайтове мастерират по един и същи начин. Ето един на SKNotе, който скоро ще пуснат, въпреки  че това е все още тестова версия. http://46.37.25.198/iNSPR/AI_master/ 

А

Edited by enuffZnuff

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By slkrm
      Здравейте, 
      Интересувам се от следния модел дали може да послужи за аналогов мастеринг в домашно студио- Akai GX 630D и Akai 600D.  Най-вече питам за първия. За 630D мисля че характеристиките са : 2-Track Stereo Type: Deck 2 Speed: 38, 19 cm (15, 7½ in) Frequency range: 30 - 28.000 Hz Reel Size: 10, 7 in. Не съм особено запознат но мисля да експериментирам в аналогова среда. Работя на пулт Studiomaster 16-8-2 като идеята е финалния микс да бъде записван на лента. Освен това може да бъде използван и за вокали. След пулта замислям да добавя Behringer UltraCurve Pro DEQ2496 или Finalizer 96K(ако успея да го купя) преди магнетофона. Друг вариант е цифров мастеринг на PC като крайния запис на лента. Не е лошо някой колега да сподели какви са теоретично техническите характеристики (и защо) за един тейп рекордер необходими за подобно начинание като възможен избор за по евтини варианти и схема за процеса миксинг -> мастеринг,  ако има желание и време . Друг вариант Revox А77 дали е удачен. Поздрави!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.