Jump to content
Българският форум за музиканти

Sign in to follow this  
Stan Staykov

Мнения за KRK Systems

Recommended Posts

Здравейте, препоръчаха ми мониторите на KRK Systems за правене на музика в домашни условия. Не съм ги чувал преди, но и не разбирам много, зелен съм.

Имате ли някакви впечатления от фирмата положителни и отрицателни ? Мисля да ги вържа към един PCI на RME примерно Digiface и се надявам да ми свършат работа. Основно с електронна музика се занимавам, но когато слушам музика не се ограничавам. Наблягам на John Coltrane и Art Farmer, затова ми трябва звук, който не е просто изсилен бас за тъпунгери ами качествено кристално аудио. Благодаря предварително.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Под "кристално" в случая разбирам линейно...

 

Съотношение цена качество в момента няма по-добро на пазара - взимай смело. Но имай предвид, че ако вземеш по-малки от шестици, може би ще ти трябва субуфер. А на KRK събовете никак не са евтини...

 

П.П. А и следващия път преди да отваряш нова тема за подобен въпрос, първо погледни тук http://forum.muzikant.org/topic/2394-%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0%B9%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8/

Edited by patient
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ясно благодаря, сори за темата дубликат.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.