icho7ryches 0 Posted May 29, 2006 (edited) Не, ясно че освен в главата имат и други разлики... Просто формата е няква специфична и се чудех кой от металиа е дрънчулил на таквази Абе, хора, казвам ви - тялото на тез китарки си е баш запазения знак на Queensryche - още от зъздаването на групата - на ЕР-то от 83-та е доста стилизирано: ,но през 86-та се трансформира в тва: А колкото до това кой свири на подобна китара, ми тоя на снимката си е Крис Де Гармо от Queensryche: А що на онази другата пише Metallica - отде да знам... двете групи са били големи гъстаци по едно време - в албума Operation: Mindcrime'88 между 2 от парчетата се чува някво радио от което звучи част от песен на Metallica, което, забележете излиза чак в албума им Metallica'91!!!! Е, по-големи гъстаци от тва - здраве му кажи... така, че не се учудвам що на оназ китарка е надраскано Metallica и има автографи! Аре, че пак оффнахме здраво! Edited May 29, 2006 by icho7ryches Share this post Link to post Share on other sites
_-BlackDragon-_ 2 Posted May 29, 2006 /офф: Само на мен ли ми се привижда или пише 'METTALICA' а не 'METALLICA' ? Share this post Link to post Share on other sites
SomeoneElse 8 Posted May 29, 2006 Хахахаха! Верно! :killyou: Share this post Link to post Share on other sites
icho7ryches 0 Posted May 30, 2006 :wow: Буахахаха! Е*аси простотията! st0rmblastt, откъде го изкопа тва, бре?! Share this post Link to post Share on other sites
st0rmblastt 0 Posted May 31, 2006 :wow: Буахахаха! Е*аси простотията! st0rmblastt, откъде го изкопа тва, бре?! От форума на Catamenia То баскитара, ама не можах да се сдържа. Share this post Link to post Share on other sites
MDFk 75 Posted June 5, 2006 Rock n' Roll Museum Лук! Share this post Link to post Share on other sites