Jump to content
Българският форум за музиканти

Ел.китара (въпрос)


nqkafff

Recommended Posts

Здравейте :). Искам да си взема една китара да си дрънкам у нас (аз съм напълно начинаещ. Не съм свирел никога). Китарата е - http://www.veselinkoychev.com/warlock_revenge.html . Въпросът ми хубава ли е за начинаещ като мене който не е свирел никога на китара.Първоначално мислех да си взема това - http://www.veselinkoychev.com/esurf.html . Кажете най-доброто за мен. И да може да ми предложите някоя китара за начинаещ като мен (до 500 кинта). Аз съм от Добрич и ще искам да си я закупя онлайн. Благодаря предварително :)

 

 

 

Едит: Ако не е мястото на темата тук, моля се премести :)

Редактирано от nqkafff
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако си метъляга, взимай, добре ще ти е за първа китара. Иначе, обърни внимание, че форумът разполага с подбрани важни теми в помощ на начинаещите китаристи/съфорумци: http://forum.muzikant.org/index.php?/topic/71080-eioidhiaoeeiiia-oaaia-ca-dhacaeaae-eeoadha/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първата B.C.Rich е страхотна за начинаещ даже напредналите свирят на нея.Един съвет никога не си взимай нищо на Stagg както по-доло беше дал линк това са пълни боклуци.А какъв стил искаш да свириш да знам какво да ти предложа ако искаш да свириш Trash,Death,Black Metal B.C.Rich е идеална взимай я .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.