Jump to content
Българският форум за музиканти

stenly

новаци
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

stenly's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Що не питате Марк Кнопфлер....
  2. Та въпросът ми е по какво да разбера дали лампите на едно китарно комбо са за смяна?
  3. така по темата ... Фиестата 485 лв без ддс Рондо 455....
  4. Някой може ли да ми спомене цена на китарите на Кремона ?По спецециално ме интересуват сериите Рондо и Фиеста с кътуей? Благодаря
  5. блягодаря за съвета.Подкарах я....
  6. Колеги има ли някой който да ми даде съвет как да пусна тази Behringer U-Control UCA 202 карта с сонар.Сонара казва че не я поддържа и на сайта им изобщо не се споменава този производител. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
  7. значи кубето е лампово изцяло. Мисля че имам добри познания по елекротехника и електроника.преди 20 години когато нямаше усилватели си правех сам... По скоро въпросът ми е къде и как точно.според мен трябвя да е между предусилватеря и крайното стъпало.И каква електроника му е нужна-имам само реверба с пружините и датчиците.
  8. Някой може ли да ми каже как да го монтирам електрически в едно лампово кубе? Благодаря
  9. Та ЧНГ първо! Много празници се насъбраха и доста време прекарах с китарата, че си наумих да сменя кубето.Сега свиря с един Лариус с 8 инча говорител.Свиря предимно през един корг а3 или директно variax-a в кубето.Не ме интересува хард звученето-джазът е мойта мзика.Свиря само в къщи -любител съм и нямам амбиция за концерти .Не че сегашното не ме устройва ,но си мисля че 12 инча говорител ще звучи по добре. Май това е единственото което ме блазни да си мисля за по голямо... Ако има хора с опит да си кажат мнението моля.
  10. http://www.tommyemmanuel.com/tour-dates/ някой ще ходи ли? в Чехия или словакия мисля да прескоча да го видя тоя Звер.Та ако има мераклии да заформим БГ група.
  11. stenly

    Помощ, дървояд!

    евтина -излезе ми около 550лв Днес я обработих с някъкъв препарат.Ще видим резултта...
  12. stenly

    Помощ, дървояд!

    На гърба на едната ми китара сега видях срашна дупка -като пробита с 5мм свредло.След дълго умуване реших-ДЪРВОЯД!Китарата е полуакустична тип ЕS 335.Памагайте с съвети не ща да ми я ядят, нищо че не е много скъпа -на мен си ми харесва...
  13. кои от двата интерфейса е с по добро качество и възможности за любителско домашно студио.Ще го ползвам предимно за китара-може би след време и клавир -миди някакъв...Наясно съм че Таскама е usb и ще е по мобилен .Благодаря на всички.
  14. Здравейте Всички! Нов съм тука, както се вижда и се регистрирах щото нещо ме бъзна оня ден ,че си изрових китарата забравена от 15-тина години. Дойде ми мерака от тиинейджерските години и доста имам да си спомням -един акорд не мога да изсвиря както трябва! След като потърсих с `търсачката` ми се заформиха накой въпроси. Първия е свързан с китарите.Имам идна китара Българска от преди 20 години-Пълдин.Доколкото си спомням това беше най-скъпата акустична китара която можеше да се купи от магазин тогава.Аз си я харасвам -не че е кой знае какво ама... Та питането ми е следното : срува ли си да взема нещо от този родцък или да продължавам с мойта.Повече пари не ми се дават щото не знам докога ще ме интересува тази тема.Пък и имам двама малчугана дето само да барнат нещо в къщи и то става на пух и прах.Мислите ли че китара от този ще е с нещо по-добра от моята.Единственно ме съблазнява ,че ще могта да я включа в ПС-то.Да поясня ,че сте я ползвам само и единственно да си свиря в къщи и за удоволсвие... Втория въпрос е дали мога с известни инвистиции /чук ,тесла,отверка, поялник и др/ да инплантирам нещо в мойта китара , че да я ползвам като електроакустична? Благодаря за вниманието!
  15. proiaviavam interes kum kitarata-pi6ete na sms 0888250046

    B.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.