Jump to content
Българският форум за музиканти

MyWinter Storm

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Пиано

MyWinter Storm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. ^ Аве и аз го мисля и ще проверя фактор за ел. китари и ще видя... ЩЕ пробвам тази пък може да е на ниво
  2. Ами ако дават да пробвам ще ви кажа какъв звук вади. То е много превликалтелно ел.китара+кубе+кабела+там перцета и други екстри смао као имаше и някакъв ефекет/процесор нямаше да има равно Утре ще видя как работи! А как мога да разбера от какъв материал е тялото? Щото като гледам обстоиното инфо на китарата направо падам!
  3. Ами и за първа китара много е. Ако става дума първа може и една акустична китара за 90лв нова. Много пари са 200лв као кубете и китара са ментета... Кубето може да е некво кофти и да шуми... китарата нз кво и не дават да я тестват. Трябва да се пробва и да се види( по точно да се чуе) какъв звук вади. Много ми се би искало да имаше някои които я е купил да каже как е! То као китара е добра а кубето зел пак си на далавера... и ако китарата зле а кубето мн хубаво просто пак на далавера. Едно хубаво 15 вата кубе си струва достан над 100лв. Има гаранция 6 месеца.
  4. Благодаря за отговора. Много бих искал да си взема ел. киатара за 200лв не повече ама нз дали има в раисинг форс
  5. В Метро продават ел. китара+кубе(усилвател) китаиско производство без марка като гледам на цена от 200лв. На мен това много съмнително ми се струва! Все пак едно кубе струва 150лв и една китара мин. 200лв. Моля ако можете да ми кажете какво мислите вие. Аз си казвам, че това ако е за 3 годишно да свири супер ама много съмнително. Предварително благодаря! Снимки: Весела Коледа
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.