Jump to content
Българският форум за музиканти

можеш

newbies
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About можеш

 • Rank
  Ослушващ се

Previous Fields

 • Инструмент
  акордеон

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Е-ееееееееее далечко сте иначе групите които свирите са супер и аз свиря някои тяхни песни.Имате ли нещо да видя какво изпълнявате?
 2. Абе и аз си мислех че няма хора които слушат Бийтълс и Ролинг Стоунс но има така че мисля че все още има.Ти какво слушаш?
 3. Пичове кво става няма ли хора които да слушат и свирят групи като Hammerfall,Sabaton,Strativarius,Malmsteen и т.н.
 4. Здравей аз също свря тези групи и имам банда и чакаме барабаниста ни да завърши тази година и да се мести в Пловдив и се питах проблем ли ще ти е ако искаш да отскочиш до Чирпан някой път и да посвирим и да видим какво ще излезе?
 5. Да познавам го сега аз заемам неговото място в групата.Да ти кайа не чувам добри отзиви за него.
 6. Здравейте търся съмишленици да посвирваме за кеф не съм професионалист а любител който обича метъла,стилово съм ориентирам към спийд и пауър метъла не се ограничавам само с него от доста време не мога да намеря някой който да споделя интересите ми за групи не съм срещал някой който да свири групи като Hammerfall,Sabaton,Brainstorm,Ynguie Malmsteen,Edguy,Savatage и още други.Така че ако има някой харесващ и свирещ тези групи може да ми пише.Не казвам че само тях харесвам в стилово и други разновидности на рока свиря е или поне се опитвам.Това е емейла ми който йелае нека пише.А забравих да спомена че съм от Чирпан.
 7. за кой град става въпрос
 8. Здравей на кои групи правите кавъри от линка ти по-горе разбрах че харесваш Малмстийн друго какво свирите?Нещtо като Hammerfall,Sabaton,Iron Maiden,Metallica,Strativarios
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.