Jump to content
Българският форум за музиканти

KillBill

newbies
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About KillBill

 • Rank
  Ослушващ се
 • Birthday 05/25/1990

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София
 1. KillBill

  Най-яките китарни сола

  Children of Botton - Children of Bottom
 2. KillBill

  Търся таб!

  Не че искам да те разочаровам, но вече съм проверил там както и в други сайтове - полза няма. Ако имаше там това което търся мислиш ли че щях да пиша тук?!
 3. Искам да помоля ако някой по случайност намери ноти, таб или други подобни на No face,no name,no number на Modern Talking да пише, че не мога да ги намеря от 100 години!!! Търся също и табове на други песни на същата група, както и на La buoche и C-block (ако има въобще подходящи песни за китара де) Благодаря предварително!
 4. KillBill

  Класическа Китара

  Опа, грешка в писането това мога да кажа Бе свиря си ла както трябва на второ (пиша го с думи че пак да не сбъркам ) прагче ама не става точно там е проблема
 5. KillBill

  Класическа Китара

  Имам един въпрос към ОТВЕЯНИЯ, защото явно разбира от китарите на Кремона. Аз съм начинаещ както вече споменах ама не мога да не забележа, че нещо и има на мойта Кремона Роза.Откакто я взех от една моя приятелка забелязвам че нещо в звука и не е наред... Абе нещо вие и примерно не излиза както хората комбинация от ла на 3та струна 3то прагче и ла на свободна пета... Свирил съм същото на лютиерската китара на един приятел, но е съвсем различно, и съм сигурен че не е просто от разликата в качеството на китарата... Струните са нови, самата китара не изглежда да е дефектна а и не е свирено мн с нея. Ако някой пита да, насторена е както трябва. Ако някой има идея от какво е това моля да пише.
 6. KillBill

  Класическа Китара

  littlegreen извинявай връщам си думите назад тук наистина има адски малко класически китаристи
 7. KillBill

  Класическа Китара

  Е, хайде де нали не мислиш, че има само 3-4 които свирят на класическа китара тук? Аз лично съм начинаещ, но пък много ме кефи и не смятам да минавам на електрическа... Иначе свиря на една стара китара "Кремона" модел "Роза" и съм много доволен - за ливада като мене става Ако искаш дай координати да се запознаем лично, защото на мене ми е много зор да се запозная с класически китаристи за да добия малко опит, да ме ориентират (и по възможност да са в София ) Иначе и аз имам проблем с намирането на една песен - No face, no name, no number на Modern Talking. Не е класическо произведение, но мн ме радва Ако някой ми помогне много ще се радвам.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.