Jump to content
Българският форум за музиканти

KillBill

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно KillBill

  • Рожден ден 05/25/1990

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

KillBill's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Не че искам да те разочаровам, но вече съм проверил там както и в други сайтове - полза няма. Ако имаше там това което търся мислиш ли че щях да пиша тук?!
  2. Искам да помоля ако някой по случайност намери ноти, таб или други подобни на No face,no name,no number на Modern Talking да пише, че не мога да ги намеря от 100 години!!! Търся също и табове на други песни на същата група, както и на La buoche и C-block (ако има въобще подходящи песни за китара де) Благодаря предварително!
  3. Опа, грешка в писането това мога да кажа Бе свиря си ла както трябва на второ (пиша го с думи че пак да не сбъркам ) прагче ама не става точно там е проблема
  4. Имам един въпрос към ОТВЕЯНИЯ, защото явно разбира от китарите на Кремона. Аз съм начинаещ както вече споменах ама не мога да не забележа, че нещо и има на мойта Кремона Роза.Откакто я взех от една моя приятелка забелязвам че нещо в звука и не е наред... Абе нещо вие и примерно не излиза както хората комбинация от ла на 3та струна 3то прагче и ла на свободна пета... Свирил съм същото на лютиерската китара на един приятел, но е съвсем различно, и съм сигурен че не е просто от разликата в качеството на китарата... Струните са нови, самата китара не изглежда да е дефектна а и не е свирено мн с нея. Ако някой пита да, насторена е както трябва. Ако някой има идея от какво е това моля да пише.
  5. littlegreen извинявай връщам си думите назад тук наистина има адски малко класически китаристи
  6. Е, хайде де нали не мислиш, че има само 3-4 които свирят на класическа китара тук? Аз лично съм начинаещ, но пък много ме кефи и не смятам да минавам на електрическа... Иначе свиря на една стара китара "Кремона" модел "Роза" и съм много доволен - за ливада като мене става Ако искаш дай координати да се запознаем лично, защото на мене ми е много зор да се запозная с класически китаристи за да добия малко опит, да ме ориентират (и по възможност да са в София ) Иначе и аз имам проблем с намирането на една песен - No face, no name, no number на Modern Talking. Не е класическо произведение, но мн ме радва Ако някой ми помогне много ще се радвам.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.