Jump to content
Българският форум за музиканти

milenski251

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

milenski251's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ще го има и на CD, в момента се прави обложката.
  2. Слушайте и коментирайте ако имате желание. http://www.myspace.com/bastardolomey
  3. Някой пич е снимал с Gsm
  4. В момента го записваме! Най-късно до началата на лятото ще е готов.
  5. Някой от вас беше ли на първия ни лайв на Bastardolomey във Fans? Нека пише какво мисли за сета.
  6. Thanks again за добрите думи. На 15 ноември ще ударим за първи път на живо във Fans. В комплект с Daily Noise Club. Който иска да заповяда.
  7. Пичове, благодаря за добрите думи. Парчето е записано в студиото на Нуфри, който монтира и клипа. Смесвано е от китариста Бъсти. Всичко е правено в БГ и почти без пари. Сега набираме скорост и съвсем скоро смятаме да направим втори клип. До есента ще започнем да свирим на живо(ако още има места за свирене)!
  8. Това харесва ли ви? http://www.vbox7.com/play:357a0385
  9. Хиксоването е ужасен проблем за мен от малък. Най-после се надявам с много труд да се преборя с него. Мерси за урока - чакам с нетърпение следващия. Тоя пич определено прави нещата със замах и за разлика от поне 80% от хората, които се занимават с музика в България - става за тая работа.
  10. milenski251

    Dimebag Darrel Abbot

    На този ден преди три години беше убит най - великия метал китарист Dimebag Darrel Abbot(Pantera, Damage Plan). Лично за мен той винаги е бил и продължава да е огромно вдъхновение. Нека тези, които смятат, че си заслужава да си спомнят за него! RIP - You were the best on this planet and may be beyond it!
  11. Колко микрофона ти трябват? Имам 2 - ако ти вършат работа ще ти ги дам.
  12. От няколко месеца имам Pearl Eliminator и трябва да ти кажа, че е уникален педал. Моят е belt-с каишка и още не мога да му се нарадвам. С Iron cobra съм свирил 2 години и мислех, че няма по - добър, но вече съм на друго мнение. В момента брат ми свири с кобрата, но след като пробва Pearl Eliminator сериозно се замисли за смяна. Иначе съм убеден,че всичките ,на които си се спрял са доста добри.
  13. Много труд за нищо. Според мен подобно пърхане няма нищо общо със свиренето на барабани. Колкото и техника да има, което не личи от това клипче само си губи времето. 80-те години Tommy Lee въртеше палки на прав такт и беше мега яко. Това докато го гледах ми беше малко гадно- едвам го издържах. И да не вземе някой да се обиди - това е лично мнение.
  14. Определено . Ако не го бях качил изобщо нямаше да го гледаш. Сигурно ти пречи като виждаш някой, който наистина може да свири. А това, че било нашите видеа изобщо не съм се сетил, че може някой да си помисли, че съм аз. Ако исках подобно нещо нямаше да качвам моите видеа.
  15. Абе pantommind това "посмейте се" .... "ето още аматьорщини"..... съм аз на видеото. Другото където е брат ми в You Tube и си пише Played by Ivo Ivanchev 36 years old. Аз не си правя реклама а по скоро антиреклама с това, което съм качил със себе си. А за Иво Иванчев - братчето ми - не смятам да искам разрешение от тебе или когото и да било, за да го качвам. И въобще не виждаш ли, че са различни хора на видеата? И не разбрах какво точно имаш да кажеш?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.