Jump to content
Българският форум за музиканти

Spade

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Spade

  • Рожден ден 05/26/1985

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.designer.free.bg

Profile Information

  • Gender
    Male

Spade's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Обществена Репутация

  1. тия дни ще пробвам един Crafter, който е по джоба ми. Много добре ме насочи с тоя Годин, за което много ти благодаря. След много четене и слушане в тубата стигнах до извода, че ми трябва Taylor t-5 (честно казано аз съм си мега аматьор и нямам много опит и познания). Има един проблем с Taylor, трябва да си продам колата (астра Ф), двете ми налични китари, процесори, кубе и може би 1-2 месеца строг пост, само на вода , и може би имам шанс да се сдобия с Taylor И пак много благодаря!
  2. "Годин" изглежда суууупер! Ще я проуча и ще видя дали ще е по джоба ми Много благодаря "Steppenwolf".
  3. Здравейте, може да ви се стори глупав въпроса ми, но да ви призная доста се лутам каква точно електрическа китара да избера, която да звучи добре във формация с акустичен характер. Търся възможно най-доброто което може да се получи като качество на звука като цяло за цялата група. Най добрия вариант е да експериментирам с някой телекастър или стратокастър или дори някоя китара от тия за джаз/блус (с кухите тела и "ф" отвори). Нямам тая възможност да експериментирам Някой имал ли е опит в тази насока. Определено искам да е електрическа, поне нещата според мен биха звуча ли по добре, по различно с идеята да се постигне нещо уникално и крайния продукт да е едно цяло, а не да се къса и да звучи кофти. Става дума по скоро за около поп музиката. Благодаря ви за винамнието!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.