Jump to content
Българският форум за музиканти

rock_alternative

новаци
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно rock_alternative

  • Рожден ден 09/14/1992

Previous Fields

  • Инструмент
    барабани

Contact Methods

  • AIM
    ko6o_bg
  • Website URL
    http://www.myspace.com/goneinsaneforplaying
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    София

rock_alternative's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Както отбелязах по-горе, този препарат на Paiste за съжаление не е наличен в момента.
  2. На мен, всъщност, въпросът ми беше по-скоро за тези утвърдени препарати, които са създадени за чистене специално на чинели, но се получи интересна тема и с алтернативните методи за почистване. Благодаря на всички за отговорите до момента. Всъщност идеята ми е да си купя нещо, което някой вече е изпробвал и знае че със сигурност ефективно ще почисти чинелите и няма навреди на покритието им. Дотук получих конкретен отговор за специализираните продукти на Пейст, които в момента, за съжаление, не са налични в Динакорд и за алтернативния препарат "Sano Multi Metal Cleaner". Ще се радвам да чуя още съвети и коментари по темата.
  3. Здравейте, колеги и колежки! Преди около година се сдобих с качествени чинели, но, разбира се, след известна употреба те се позамърсиха (отпечетъци от пръсти, палки и т.н.) и в момента имат нужда от почистване. Не съм сигурна какъв точно препарат да си купя, за да няма опасност да се навреди на метала. Затова искам да попитам хората с повече опит какво използват, за да поддържат чинелите си чисти? Аз съм харесала вече един преперат - този - и се чудя дали някой го е ползвал и може да сподели мнение. Знам също така, че има барабанисти, които предпочитат да не чистят някои чинели, защото звукът им ставал по-добър, когато има наслояване върху бронза. Въпреки това, не е лошо човек да знае как и с какво да ги почиства при нужда и затова ви моля да препоръчате някой препарат. Поздрави Вели
  4. За Дейв Ломбардо не знам, но пък Teddy Campbell
  5. Vic Firth Buddy Rich Signature - има ги в Динакорд.
  6. "I play drums...really fast and hard." Въпреки това много ми харесва.
  7. Pro Technica В това списание открих описание на всички серии на Sabian до момента.Ето какво пише за Xs20: "Серията е пусната на пазара през 2003 г. като решение за професионалисти и любители с по-скромни бюджети. Направени от B20 Bronze, което не е характерно за чинели в тази ценова рамка. Докато сплавта B8 Bronze, използвана в APX, дава по-чист и ясен звук, чинелите от B20 Bronze имат повече “характер” и проекция. Звукът им може да бъде определен като леко сух, с много яснота. Произвеждат се чрез изливане на разтопен бронз в калъп, вместо чрез рязане от парче метал." Надявам се да е полезно. Освен това може да провериш за чинела и в сайта на Sabian , дори да го чуеш как звучи, макар че там основно е обянено колко са им готини продуктите и как веднага трябва да си ги купиш
  8. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=71338 Ето я обявата!
  9. Поздрави и от мен: David Garibaldi Thomas Lang .... И един леко безизвестен пич, който твърди че се е учил сам! Shocked and amazed съм! Възможно ли е да свириш така без някой да те е учил?!?!
  10. Ето ти линк за guitar pro tab.
  11. Ето всички репетиционни, които знам, заедно с техните сайтове, на които ще немерите телефоните и адресите им: JL Sound Репетиционната Президент Sub Zero Groundstudio Алеко (не знам дали още работи) Спарк Адрес: София бул. "Янко Сакъзов" № 17 за контакт: 0898 33 82 13 & 0885 39 71 43 Murder sound P.S Съжалявам, че информацията от предишни коментари се повтаря, но така обобщено е доста по удобно според мен.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.