Jump to content
Българският форум за музиканти

korn-jubi

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

About korn-jubi

 • Rank
  Ослушващ се
 • Birthday 06/25/1991

Contact Methods

 • ICQ
  0
 • Skype
  t4kornjubi

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Направата на едно демо средно ми отнема до два месеца. Не работя супер дисциплинирано по тях. Когато ме напъне, сядам. Много е колебливо. "The unexpected sunrise", който можеш да чуеш в канала ми, стана буквално за 48 часа от А до Я структурно, като го "изчиствах" / слаби умения имам за продуциране/миксиране / още 4-5 дни. "Thousand Pieces" пък структурно го "композирам" 3 месеца. Записвам на интервали и почти само тогава, когато го "чувствам". Днес мога страстно да го правя между 8-10 часа, а утре може да ми се повръща. Иначе не, не ползвам архив или облак, но явно е добра идея да го правя. Иначе благодаря за отделеното време.
 2. ...демота. Изгубих работните файлове, така че се налага да ги споделя преждевременно. "The Answer" пострада най-малко. Почти беше готов за пускане. "Thousand Pieces" има завършек, но не е доизчистен. На някои места има ужасно дразнещи звуци. "Lightz" e най-суров и няма завършек.
 3. ...и ново демо. Сурово.
 4. ...непретенциозно
 5. korn-jubi

  Демо...

  Здравейте! Споделям последното си демо. Няма претенции за нищо, просто търси слушатели. Препоръчително е да се чуе на слушалки.
 6. На 3-ти август Корн ще забиват в Букурещ. Чудно ми е дали някой от форума няма намерение да ходи, имайки свободно място в колата си (Ще заплатя, разбира се). Ако пътува с влак/автобус също можем да сформираме някаква групичка. Аз разчитах на транспорт от Evropro, но все още не е сигурна организацията му, тъй като може да няма достатъчно желаещи.
 7. Проблемът вече е решен. Благодаря много на rumenr!
 8. Здравейте! Интересувам се кой би могъл да ми помогне с ремонт на въпросния китарен процесор. В Добрич такъв човек и такава възможност май няма. Тайно се надявам във форума да има някой, който се занимава с такава дейност, за да му го пратя, като, разбира се, му платя. Ако пък знаете други опции, споделете моля. Не помня вече какъв точно е проблемът с POD-а, но първоначално смятах, че е в адаптера, защото не светваше. След като си купих нов такъв, светна, но не вадеше звук. По-късно го отворих, а там видях една паднала метална част. Нямам никакви познания във въпросната област, така че не мога да споделя нищо повече и по-конкретно.
 9. korn-jubi

  Скромно...

  Същото описание...
 10. korn-jubi

  Скромно...

  Ще добавя новото демо. И то не претендира за нищо, ще се радва просто да бъде чуто. https://www.youtube.com/watch?v=ORmtuh4uY-Y&feature=youtu.be
 11. ...домашно демо. Не претендира за нищо.
 12. Извинете ме за ужасното качество. ( Споделяно преди време. ) В канала може да намерите и други записи, към които не съм дал линк тук.
 13. korn-jubi

  Творчески пориви.

  :Д Почувствах се виновно, защото уж китарата ми е main инструмент.
 14. Съвсем скромен запис с лошо качество.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.