Jump to content
Българският форум за музиканти

korn-jubi

Members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

About korn-jubi

 • Rank
  Ослушващ се
 • Birthday 06/25/1991

Contact Methods

 • ICQ
  0
 • Skype
  t4kornjubi

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. korn-jubi

  Непретенциозно...

  Нещо не мога да си редактирам поста. Това е леко коригирано вариант, предният може да се изтрие.
 2. korn-jubi

  Непретенциозно...

  Oще едно. Вероятно се води dream pop, не знам...
 3. ...демо. https://youtu.be/geYqyTO1kYY
 4. Направата на едно демо средно ми отнема до два месеца. Не работя супер дисциплинирано по тях. Когато ме напъне, сядам. Много е колебливо. "The unexpected sunrise", който можеш да чуеш в канала ми, стана буквално за 48 часа от А до Я структурно, като го "изчиствах" / слаби умения имам за продуциране/миксиране / още 4-5 дни. "Thousand Pieces" пък структурно го "композирам" 3 месеца. Записвам на интервали и почти само тогава, когато го "чувствам". Днес мога страстно да го правя между 8-10 часа, а утре може да ми се повръща. Иначе не, не ползвам архив или облак, но явно е добра идея да го правя. Иначе благодаря за отделеното време.
 5. ...демота. Изгубих работните файлове, така че се налага да ги споделя преждевременно. "The Answer" пострада най-малко. Почти беше готов за пускане. "Thousand Pieces" има завършек, но не е доизчистен. На някои места има ужасно дразнещи звуци. "Lightz" e най-суров и няма завършек.
 6. ...и ново демо. Сурово.
 7. ...непретенциозно
 8. korn-jubi

  Демо...

  Здравейте! Споделям последното си демо. Няма претенции за нищо, просто търси слушатели. Препоръчително е да се чуе на слушалки.
 9. На 3-ти август Корн ще забиват в Букурещ. Чудно ми е дали някой от форума няма намерение да ходи, имайки свободно място в колата си (Ще заплатя, разбира се). Ако пътува с влак/автобус също можем да сформираме някаква групичка. Аз разчитах на транспорт от Evropro, но все още не е сигурна организацията му, тъй като може да няма достатъчно желаещи.
 10. Проблемът вече е решен. Благодаря много на rumenr!
 11. Здравейте! Интересувам се кой би могъл да ми помогне с ремонт на въпросния китарен процесор. В Добрич такъв човек и такава възможност май няма. Тайно се надявам във форума да има някой, който се занимава с такава дейност, за да му го пратя, като, разбира се, му платя. Ако пък знаете други опции, споделете моля. Не помня вече какъв точно е проблемът с POD-а, но първоначално смятах, че е в адаптера, защото не светваше. След като си купих нов такъв, светна, но не вадеше звук. По-късно го отворих, а там видях една паднала метална част. Нямам никакви познания във въпросната област, така че не мога да споделя нищо повече и по-конкретно.
 12. korn-jubi

  Скромно...

  Същото описание...
 13. korn-jubi

  Скромно...

  Ще добавя новото демо. И то не претендира за нищо, ще се радва просто да бъде чуто. https://www.youtube.com/watch?v=ORmtuh4uY-Y&feature=youtu.be
 14. ...домашно демо. Не претендира за нищо.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.