Jump to content
Българският форум за музиканти

Shani

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Shani

  1. Да, бяло търся. Накрая вече се чудех дали да не взема черно, но в Динакорд казаха, че нямат и черно, макар да пише, че е налично. Питах ги преди няколко дни. На тези от втория линк съм звъняла и нямат. Утре ще преслушам тези от първия линк. Благодаря
  2. Благодаря ви! Ще чакам да видим от кои модели ще заредят и ще решавам.
  3. Благодаря ви за отговорите, но в написаното в предишните теми не се коментират моделите, за които аз питам.
  4. В Thomann също го няма, пише след 5-7 седмици или 6-8 седмици. Не ме устройва, не ми се чака. Или за тия пари няма друго подходящо и да си чакам?
  5. Здравейте, не отварям нова тема, тъй като тази е от съвсем скоро, а моето питане е подобно. Искам дигитално пиано, бюджет 1500лв, изисквания - да има тежка клавиатура като на акустично пиано, да изглежда така и да има хубав звук. С 88 клавиша. Любител съм, искам да си свиря за удоволствие, учила съм по старите руски школи, няма да ползвам приложения за телефон, а най-обикновени нотни листи. Спрях се на Yamaha YDP 144. Няма го, никъде не го намирам, освен в Технополис, където е с 300 лв по-скъпо, отколкото при вносителите. Уж ме записаха в Динакорд да ми се обадят като получат, ама това чакане в неизвестното ме дразни. Взех да се оглеждам за друго, което е налично. И тук съм с 2 въпроса: Какви са съществените разлики в YDP 144, YDP 164, YDP S54 i YDP S34. И може ли да препоръчате друго с тези характеристики, при което обаче да няма проблем с доставките. Може и от Thomann, muziker - не ме притесняват онлайн поръчките. Ако ще платя за YDP 144 300 лв повече, то може би ще има по-хубав модел за същите пари от друго място. Нямам много възможност за обикаляне по магазини и тестване, пък и съм свирила преди 20 години, така че няма да има особена полза.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.