Jump to content
Българският форум за музиканти

depp

newbies
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About depp

 • Rank
  Ослушващ се
 1. Здравейте колеги, търся таблатура за бас китара на песента "I sell society" на Godhead. Намерих няколко таблатури из нета, но те са за ритъм китара. Също така, не съм много сигурен дали има бас в песента, но по слух.. мисля че има все пак. Ще бъда благодарен за малко помощ!
 2. Здравейте, търся ентусиасти да си сформираме група. Не държа да са професионалисти... самият аз не съм такъв! Идеята е да се учиме "в движение" и най-важното да се забавляваме, а не само работа-вкъщи / вкъщи-работа...!! Аз съм басист (начинаещ), свиря по таблатура (по-ноти още ми е трудно). Имам собствени две ел.китари 6 струнни, плюс една акустична и естествено баса на който свиря. Като цяло, харесвам алтернатив/индъстриъл рок и гръндж (NIne Inch Nails, Filter, Kidneythieves, Soundgarden, Static X и т.н подобни групи). Няма ограничения за "по-леки" или "по-тежки" парчета, стига да ни харесат и да можеме да ги изсвириме :), но приоритет ми е алтернативния рок. Свиря от вкъщи и на "намалени децибели" за да не тормозя съседите, но си правим взаимни компромиси. Та... при желание звънкайте... телефона ми е 0899-312675, а ето и малък семпъл на "уменията ми":
 3. Здравейте, от няколко дена неуспешно се мъча да открия таблатура на групата Static X, за песента и "not meant for me".Същата е саундтрак към филма "Queen of the damned". Прерових десетки сайтове по най-различни критерии и неуспешно. Благодаря предварително на отзовалите се.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.