Jump to content
Българският форум за музиканти

GentlemanJack

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

GentlemanJack's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря на всички , проблема е решен
  2. Здравейте , Усилвателят ми Engl rockmaster 20w спря както си дрънках , Ни стон , ни вопъл . Пробвах с FX loop - пак никой . Още е в гаранция . Възможно ли е да е от крайните лампи или да не се занимавам. 0ще месец е в гаранция и се чудя дали да го отварям.Гледах и видео в тубата за т.нар. FUSE , че трябва а е 100 вместо 80 милиампера ...
  3. Здравейте , Имам кабинет Палмер 2х12 затворен, с предно монтиране на колоните ,направен от мдф (пресовани дървени чатици )Материал. Свиря с енгл ретро и рокмастер , планирам да сложа колони целесчън g12h30 black +greenback .Искам да дава по-плътен и фокусиран звук -нещо между маршал и енгл кабинетите . Идеята ми е да взема брезов шпертплат 12 или 15мм. , който да залепя отвътре по стените на кабиннета . За идеята смятам да отрежа предния панел , залепя се шпертплата върху мдф , прави се преден панел от бреза, монтира се и върху него се залепя отрязания преден панел. Въпроса ми е : би ли имало ефект и ако има колко да е дебелината на брезовия шпертплат.
  4. Здравейте Имам G12M Greenback 25 вата и G12T 75 вата , 8 ома и двата. Имам желание да си взема празен затворен кабинет за 2 колони , но не съм наясно с някои неща . Усилвателя ми е 50 ватов . Въпроса ми е при последователно свързване на двете колони дали на 25 ватовата няма да й "прилошее" и как се получават нещата при това свързване . Доколкото разбирам съпротивлението се качва на 16ома и мощността пада наполовина , но коя мощност : идващата от усилвателя или на говорителя. Освен това двата целесчъна съвместими ли са като показатели . Ако може да ми бъде обяснено като на третокласник , ще съм благодарен. По физика преписвах винаги , борещ се за 3. Благодаря!
  5. ok BABYTHOMAS , Мн Благодаря за хелпа ! Весело посрещане на новата година , жив и здрав !
  6. Благодаря , с овердрайв се чува добре,но по-тихо от нормалното , както и липсва изкривяването от кубето. Ще купя преамп лампи и ще пробвам . всъщност имам глава EVH 5150 и бугера г5, но не знам как да сторя таз проба
  7. Привет :) Ламповото ми кубе ENGL E322 сгъна . Мн рязко падна силата на звука , гейна и звучи като радио точка - като качество и като децибели . Лампите светят , свлих и сложих 2 пъти пауър лампите , няма промяна . Някой ако знае майстори в Бургас ... би било добре :)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.