Jump to content
Българският форум за музиканти

justUser

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от justUser

  1. Благодаря много за насоките И моята мисъл се въртеше около някакъв вид миксер, но сега разбирам, че има и такива устройства, с готова мултимедийна и мрежова връзка.
  2. Здравейте. Не съм сигурен дали е правилната секция за въпроса, но имам следната питанка: Имам няколко устройства - процесора на китарата, телевизор, тунер, блу рей, мултимедийна станция и телефон(през bluetooth). Целта ми е да свържа всичко в едно устройство, което да играе ролята на миксер/рутер и да праща аудиото към мониторните ми колони. От една страна, де-факто това си е един аналогов миксер, но бих искал да мога да го контролирам през някакво дистанционно - дали ще е app на телефона или "класическо" дистанционно... От друга страна това си е ресивър, но повечето ресивъри са доста бедни откъм входове и функции - примерно да мога да заложа телевизора да се чува с еди каква си сила, а лаптопа - с друга, и да се запомня. Освен това повечето ресивъри на пазара, дори скъпите имат доста долнопробен DSP и ADC/DAC. Не ми трябва и крайното стъпало на ресивъра - мониторите са активни. Мисля, че най се доближавам към миксер с дистанционно... Има ли някакво такова животно? Може би също би ме устроила някаква линукс-съвместима аудио карта с много входове, която мога да закача на raspberry pi и да си разпиша едно просто приложение за телефона, с което да я контролирам софтуерно като миксер...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.