Jump to content
Българският форум за музиканти

yavor

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от yavor

  1. yavor

    The Man from Earth

    Здравейте, колеги. Искам да споделя с вас новите си записи. На Jamendo са оформени по друг начин, но бих ги обединил в един албум. Всъщност, ето плейлиста на Саундклауд: Малко техно, разбъркано с транс и поръсено с ембиент. От патоса до криминала има само две крачки. Поредицата ... City ни връща към урбанизацията. Дали си струват тези парчета? Благодаря ви предварително.
  2. Благодаря Ви чистосърдечно! Нямам описание на албума на български, пък и ме мързи да го превеждам на културни хора. На руски звучи така:
  3. yavor

    Албум

    Много ме радва. Може би мотивите са прекалено различни за един албум. Но.. Джамендо цени повече албумите и ги държи по-дълго в топа. А на саундклауд минаваш покрай топа директно за съжаление.
  4. Здравейте. Рискувам да ви представя албума Morph Ine. Радвам се да чуя някаква критика и предварително ви благодаря! На Ютуб (с модерирано аудио): На Jamendo: https://www.jamendo.com/album/182136/morph-ine Soundcloud (несистематизирано):
  5. yavor

    Албум

    На Jamendo. https://www.jamendo.com/album/182811/the-road-to-infinity или тук:
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.