Jump to content
Българският форум за музиканти

desitka

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

desitka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Много съм благоадарна за насоките супер полезно инфо ми дадохте!Остана да събера парите и да ги пробваме.Много мислих за варианта дигитално пиано -явно такова ще бъде,поне съседите няма да ни изселят че са голям проблем относно шума! Бъдете много здрави и весели празници!
  2. Много благодаря за отговора .Не зная какво да избера тогава искам някакъв бюджетен вариант на този етап, но отговорът ме ориентира ,че не съм се насочила добре !Няма да е инструмент за забавление ,а за учене .Към коя марка, или модел бихте ме насочили,които притежават хамър механика да зная какво да търся?
  3. Здравейте,моля да ми помогнете в избора на инструмент .Дъщеря ми е на 5 години от известно време ходи на уроци по пиано.Учителката е много очарована от това детето колко бързо напредва.Аз не съм запозната изобщо с параметрите ,които трябва да се взимат под внимание при покупката на синтезатор за упражнения.Ясно е ,че звукът на акустично пиано не може да се сравни с никоя йоника,Понеже вече е наложително да закупим йоника се нуждая от помощ .Моля за всякакви мнения от хора, които разбират- ще са ми полезни!Спрях се на инструмент втора ръка какво трябва да гледам освен,динамична клавиатура,максимално близко звучене до истинкото пиано,какви неща са необходими като допълнителни джаджи към йониката,изходи и т.н?Предлагат в момента CasioCTK-710 s Usb 5 октави-165 лв Casio CTK-571-140лв YamahaPSR 290-175 лв YAMAHA DGX-200-315лв Casio LK-100 160лв Искам да я ползваме 2-3 години за да видим детето ще продължи ли да свири после е ясно, че ще трябва пиано.Ако вие имате предпочитания за марка и модел моля споделете.Предварително благодаря на всеки ,който отдели време да отговори
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.