Jump to content
Българският форум за музиканти

Nqkuv si tam

newbies
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Nqkuv si tam

 • Rank
  Ослушващ се

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

147 profile views
 1. Здравейте! Търся вокалистка, барабанист, и басист за група. Идеята ми е да се свири нещо като стилът на Рeволюция Z. Градът е Враца, така че който е на 16 - 17 години и е от Враца и има интерес може да пише на: protunder@abv.bg
 2. Здравейте, имам проблем с намирането на лютиер в близост до Враца понеже грифът на бас китарата ми се сцепи брутално! Та ако е възможно да ми дадете някакви координати на добър лютиер.
 3. Здравейте, понеже искам да си купя ето тоя звяр http://music-store.bg/електрическа-бас-китара-stagg-модел-bc300-5-bk-фюжън-5-струни.html?search=BC300 . И се чудя дали си заслужава парите и дали е добра машина като цяло понеже съм нов в тая сфера. Давайте мнения!
 4. Nqkuv si tam

  Тежък вокал

  Здравейте! Бих искал да се посъметвам с хора които могат да Growl-ват и изобщо да изпълняват тежки вокали, понеже ме натовариха с отговорноста да съм бек вокал в групата ми и незнам каква е техниката. Ако някой има опит в тази сфера ще съм много благодален ако сподели опита си!
 5. Nqkuv si tam

  Death Metal Vocal

  Вокалист вече е намерен!
 6. Nqkuv si tam

  Death Metal Vocal

  Зравейте, знам че тук не е мястото но все пак ще пиша Squad Of Death си търси вокалист! Свирим дет метъл, ако има някой от Враца и желае да се присъедини да позвъни на телефон: 0879450011. Възрастовото ограничение е от 15 до 17 години а може и повече. Около 15-ти и 16-ти Декември ни предстои дебютен концерт!
 7. Nqkuv si tam

  Свирене с три пръста

  Много благодаря за съвета! И по между другото това без показалеца го правя и не знаех че така трябва. Иначе пак благодаря, сега поне знам какво да правя!
 8. Nqkuv si tam

  Кубета за бас китара

  Благодаря за помощта!
 9. Nqkuv si tam

  Свирене с три пръста

  Благодаря много
 10. Nqkuv si tam

  Кубета за бас китара

  Здравейте! понеже нямам опит в подбора на кубета, пък това ще ми е първото, бих искал да се посъветвам с по - опитни от мен. Искам да свиря в репетиционна и си търся кубе което да може да се равнява на звука на акустични барабани, тоест искам да може да вади звук че да мога да свиря с барабанист и китара спрях се на ето това: http://www.musicworld.bg/bg/m_1430000/i_30001/Cort_GE30B.html но, съм отворен и за други предложения!
 11. Nqkuv si tam

  Свирене с три пръста

  Благодаря! Ами, искам да свиря дет метъл. Иначе благодаря за съвета!
 12. Nqkuv si tam

  Свирене с три пръста

  Здравейте, свиря от 1 година на бас китара, и бих искал да ми дадете някъкви съвети за свирене с три пръста. Защото не съм почитател на перцето и искам да свиря чисто. Благодаря предварително за съветите!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.