Jump to content
Българският форум за музиканти

doro36

newbies
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About doro36

 • Rank
  Ослушващ се
 1. doro36

  Btv solo - втори опит

  Не търся начин да открадна програма а питам защото не зная . Може всички да я имате тази програма от някъде , може да е била безплатна преди време ( както често се случва с много програми ) , може някой да знае къде има пробна версия ... Не ми трябват кракове , хакове или някакви такива наистина . И видях че е 7 долара само и утре сутрин ако все още я има промоцията ще си я закупя , обещавам . А относно правилата , помислих че е заради линка а не за това че търся безплатен софтуеър . Както казваше някой в едно мнение което прочетох наоколо - Докато взимаме " 200 " лв. заплата , ще търсим безплатни и пиратски неща . Но това е една много дълга и извън същноста на поста тема .
 2. Ще опитам по кратко , по ясно и без да нарушавам правилата този път . Трябва ми програма подобна на BTV Solo ( или тази програма ако някъде я има свободна за сваляне ) с която мога да пресъздавам музика от клавиатурата на компютърът . Нещо лесно , подходящо за начинаещи и аматьори ,с добавяне на някакви ефекти ако е възможно , да мога да записвам въпросната музика на харда си . И сякаш е това .
 3. Привет отново и моля за извинение за нарушаването на правилата във вчерашният ми пост но имам запитване относно това какво следва . Никъде не видях някаква форма за контакт с администратори и за това пиша тук . Ок , нарушил съм поне едно правило и постът ми е заключен но какво следва от тук на татък ? Някой ще го редактира и отключи ли , така ли ще си остане , ще го изтрие ли някой , да пусна ли друг пост ? Дълбоко уважавам трудът на админите и хората правещи и подържащи форуми защото и на мен ми се е случвало да съм от другата страна и напълно разбирам за какво иде реч . Нито искам да спамя или още по малко да създавам някакви проблеми но ще попитам нещо musicman . Когато смени спорта и започна да играеш тенис , въпреки че си гледал по телевизията как става много пъти предполагам , предполагам също си и чел , уроци и тнт ... първият път когато игра правилно ли го направи ? Моля ако е възможно вчерашният ми пост да бъде редактиран и отключен . Ако не - здраве .
 4. doro36

  BTV Solo

  Привет на всички и моля за извинение ако тази тема я има вече но поне в търсене не излезе нищо . Първо да кажа че съм абсолютен лаик в каквото и да е музикално отношение а за музикален софтуеър се поинтересувах преди няколко часа за първи път . Второ да обясня какво и за какво ми трябва - Понеже племеникът ми е ваканция и скучае пък като всички деца харесва тези новите бг хип-хоп хитове и тнт ще работим върху един проект през лятото да запишем някаква музика и текст и да ставаме интернет звезди . И гледайки и четейки попаднах на тази програма - BTV Solo - https://btvsolo.com/solo която ми се струва доста лесна и подходяща за целта . Проблемът е че не мога никъде да я намеря свободна за сваляне ( free ) . Ако някой може да помогне с тази или с подобна програма ( да свириш музика от клавиатурата , добавяне на малко ефекти и тнт. ) ще съм благодарен . Погледнах и други програми като FL Studio но ми се струват доста сложни и много извън компетенцията ми . С най-добри пожелания
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.