Jump to content
Българският форум за музиканти

Ground Zero SPL

newbies
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ground Zero SPL

 • Rank
  Ослушващ се
 • Birthday 07/24/1990

Previous Fields

 • Инструмент
  Yamaha YPT-260

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/ground.zero.home.audio/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Видин
 • Interests
  Car audio...
 1. Здравейте! Тия дни си купих синтезатор Yamaha YPT-260. Това ми е първи синтезатор за обучение, но както и да е.... Тъй, като той е по-нисък клас и няма USB, за това се опитвам да го свърза към Aux входа на звуковата карта на компютъра. Тъй като също така никога не съм работил и с Aux входа на компютъра и нещо не ми се получава нещата. Какво искам да постигна ?: - Идеята ми е звука от синтезатора (това, което свиря) да минава през звуковата карта (aux входа) на компютъра, за да го мога от самия компютър с програма да записвам аудио файлове на това, което свиря (щото през микрофон или от телефон е лошо качеството) Какво направих аз: - Имам 3.5 audio stereo жак. Едната страна го включих към изход слушалките на синтезатора, а другата страна го вкарах в Aux входа на звуковата карта на компютъра. - От настройките на аудио драйвера зададох Aux входа като по подразбиране. - От AIMP 4 направих същата процедура - Е, няма никакъв звук от синтезатора. Пробвах и сигнал от телефона да го прекарам през Aux входа на звуковата карта но и така няма сигнал. Иначе в обратния вариант: Звука от компютъра > в AUX in на синтезатора и от изходите на синтезатора за слушалки > в усилвателите - Така става. Звук има та падат прозорци Но от изхода за слушалки на синтезатора > в aux входа на звуковата карта на компютъра - нема никой.......... Може да предложите и друг вариант ако може да си записвам на външно устройство (т.е не в паметта на самия синтезатор) това което свиря с добро качество на въпросния модел синтезатор. Звуковата ми карта е отделна: Asus Xonar Phoebus Операционна система: Windows 10 x64 (20H2)
 2. Здравейте и от мен. Казвам се Мартин и се надявам да ни е приятно да се запознаем. Аз също имам подобен въпрос, като на авторката и затова реших да събудя тази тема. Аз също обмислям да си купя Синтезатор, за да се науча да свиря (макар и малко) за собствено забавление. В момента мисля да започна да събирам пари за Синтезатор YAMAHA PSR-E453, която нова струва около 630 лв. Какво ви е опитното мнение за въпросния модел на марката ? ПС. Според мен като за начало е добре да пробвам да се науча да свиря подобни песни като тази , защото почти на всякъде се повтаря едно и също и мисля, че е по-лесно за запомняне и свикване...
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.