Jump to content
Българският форум за музиканти

V_or_Rhoads

newbies
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by V_or_Rhoads

 1. На кратко търсим дръмър. От София сме на по около 23 години. Свирим metalcore/hardrock с тук там малко djent елементи. Пример за групи bmth bfmv architects asking alexandria while she sleeps.. Търсим сериозен човек на около нашата възраст, който иска да се занимава с музика сериозно (да му е сред приоритетите ), за да има смисъл от цялата работа и да не си губим взаимно времето в оправдания и тъпни.. Скоро направихме първия си концерт. Имаме 3 авторски(извинявам се за не добрия звук на китарите)
 2. Здравейте, метълкор група от София сме и си търсим 2-3 сериозни групи за съвместно участие в някой софийски клуб края на този или другия месец. https://www.facebook.com/ivailo.georgiev.95 - Пишете ми тук.
 3. Намерили сме. Ще помоля някой админ да изтрие обявата.
 4. От София сме, свирим от известно време заедно и ни трябва втори китарист. Авторските ни песни са ориентирани по посока без особено участие на сола, но е в голям плюс китаристът да има опит и в солата, понеже свирим тук там и някой кавър, който го изисква.Търсим сериозно момче по към нашата възраст(около 18-23,4) да сме на един акъл горе долу.. Ето наша песен Пишете тук или звънете 0899930948-Ивайло
 5. Намерихме китарист, търсим способен и сериозен барабанис свирещ по-нов стил метъл, около същите години.
 6. Прати ми фейсбук или номер за връзка.
 7. Чуйте една от нашите песни. Все още в необработен вид и с не много добро качество на звука, но все пак... Групата e: Bloody Peace And Envy Песента е: Buried Under You
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.