Jump to content
Българският форум за музиканти

UnbloodedQueen

newbies
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About UnbloodedQueen

 • Rank
  Ослушващ се

Previous Fields

 • Инструмент
  ex-vocal

Profile Information

 • Gender
  Female

Contact Methods

 • Skype
  unbloodedqueen

Recent Profile Visitors

79 profile views
 1. UnbloodedQueen

  Ken Tamplin Vocal Academy

  Heartman, мисля, че не си разбрал или не си прочел добре. На няколко места изрично казах, че аз съм човек който държи музиката и всичко свързано с нея да се купува. Дори тук във форума има хора работили с мен които могат да потвърдят, че проблеми с плащане не е имало. Нито пък съм разпространила труда им. Предложих просто на певци които са начинаещи и неуверени да пишат (по skype) за да споделя с тях това което имам като източници и т.н Аз не качвам и не бих качвала по торенти каквото и да е. Исках да помогна на по-млади хора които търсят добри техники, но нямат възможност за вокален педагог.
 2. UnbloodedQueen

  Ken Tamplin Vocal Academy

  Знам, че това което предлагам не е честно, но също така знам, че има много млади рок, метъл певци, които не биха могли да платят 250$ за курс. И не посещават вокален педагог. Купих курса на Кен Темплин. Пробвах го. И мисля, че е добър. Бих искала да го споделя с всички, които имат нервите и енергията да се развиват като метъл вокали и които няма да правят опити да пускат файловете по мрежета. Всеки който иска курса нека се свърже с мен по скайп. Въпреки, че Кен твърди, че курса е универсален аз ще изразя мнението си: Курса не е за начинаещи. Смятам, че е за mid lvl и нагоре за да може да се усмисли. Курса е добър дори за професионалисти. Курса е добър за рок/метъл певци (както казах лично мнение). Деугите да пробват SLS техники. Курса е добър за отдадени вокалисти. (Просто трябва да се работи освен ако по рождение не си як поне 6 месеца) Бих искала да споделя курса защото много често гледам теми 'а аз мога ли да пея'. И на тези теми обикновено отговарят инструменталисти, което ме скапва от смях. Те разбират точно толкова от пеене колкото аз да им настоя китарата. Когато аз за пръв път отидох при вокален педагог той ми сподели мотото си 'Не е нужно да пееш добре за да бъдеш добър певец' Като всеки младеж разбира се много здраво се изсмях защото добър вокал в моето съзнание би трябвало да значи 3+ октави изравнен глас. И си казах че ще работя за това. Вече човека не е на този свят, а това мото стана моето мото. На певците които питат "а аз мога ли да пея" бих искала да кажа следното. За всеки има място под слънцето! Аз харесвам примерно групи като svarttjern, the Ruins of Beverast, La Sanie des Siècles агитирам и други хора да ги слушат, да купуват (защото музиката според мен трябва да се купува) и т.н Според общото схващане тея певци не пеят, но има хора които ги смятат за uber. Никой не може да ти каже дали можеш да пееш или не ако не опиташ. Финалната дума държи публиката. Единствено тя избира. Познавам певци с огромни гласове и без публика. А го има и Djordjano звездата?? Когато излезеш пред публика (освен ако няма колеги сред тях) Те първо ще ти огледад дрехите, после ще ти коментират поведението, после ще преценят дали си сигурен в себе си и едва на финала (евентуално) ще изкоментират гласа ти. Sad but true. Имайте го предвид.
 3. UnbloodedQueen

  singback/instrumental

  Здравей, срок няма. Аз отдавна за никъде не бързам Просто да е направено добре. Ще ти пиша в skype да се уточним за парички и т.н Не успях да ти пиша лично съобщение.
 4. UnbloodedQueen

  singback/instrumental

  Някой разполага ли с качествен singback/instrumental на Masterplan - Kind Hearted Light? Или ако някой може да го направи срещу заплащане?
 5. UnbloodedQueen

  Zeebs - White Rose

  Страхотно е! Пуснах си го два пъти. И вокалите са доста добре. Честно казано рядко се чуват подобни свежи и завладяващи неща. Обикновено се натъквам все на зле изпят метал. Браво!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.