Jump to content
Българският форум за музиканти

Добромир Василев

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Добромир Василев

  1. За ударни може да погледнеш също Superior Drummer 2. На същата компания, която създава EZ Drummer е, но разликата е, че EZ Drummer са предварително миксирани семпли, с eq и компресии, което значи, че нямаш много свобода, когато правиш миксиране на песен. А Superior Drummer e с raw семпли без абсолютно никаква обработка и имаш повече микрофонни позиции като AMB Close, AMB Far..
  2. Здравейте! От седмица търся ре-амп бокс. Питах в един два музикални магазина и казаха, че не предлагат. Гледах как сам да си направя.. Всичко е ок ама няма как да намеря трансформатора, който се ползва, а ми е спешно. Та искам да попитам- Някой правил ли си е такъв бокс? Ако да какви части е ползвал? Някой знае ли български магазин, който да предлага ре-амп боксове например на Radial Engineering? И накрая ако няма отговори на горните две- Някой предлага ли ре-амп бокс втора ръка или поне под наем за ден два? Благодаря много!
  3. Начи иска AC иии адаптера е същото амперите отговарят всичко... А DREAMMIND това за копчето като се замисля не съм сигурен...ако е от него как ще си свети и работи процесора? Както казах всичко си свети- звук няма...
  4. Това за копчето и през акъл не ми е минавало ...Начи единственото по което се водя е, че на гърба на процесора пише 9V 1200mA ...Друго като АЦ или ДЦ е не съм гледал изобщо...а как да проверя?
  5. Ами процесорът е включен към Marshall кубе а от него звукът го записвам с MXL с малка мембрана и един Behringer B2 Pro и двата микрофона отиват към миксер а той към компютъра така, че не е е от това...но действително може да е от адаптера защото той не можа да намери своя.
  6. Здравейте,дадоха ми на заем един POD 2.0 за записи, но още при първото включване с адаптер 9V 1200mA процесора светеше, но не работеше...Видях инструкциите на официалният сайт на Line6 и сложих кабелите към кубето и към китарата точно както пише...И нищо не става...работи, но звук няма...Знам, че проблемът не е дошъл от мен , сигурно го е имало още при човека, който ми го даде, защото той не го е ползвал от години.Ако някой може да ми каже какво може да е станало и има ли оправяне да пише спешно! Благодаря предварително
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.