Jump to content
Българският форум за музиканти

kaloqnmitevvv93

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    KORG PA80

kaloqnmitevvv93's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте проблема е следния като включа микрофон във входа на Korg Pa800 не се чува нищо когато сигнала минава през TC-Helicon процесора ? а когато от настройките му задам директен сигнал т.е. да не минава през процесора микрофона се чува но без ефектите ? Някой ако има идея от къде може да е проблема да сподели Благодаря !
  2. Здравейте Използвам Корг Па80 в домашни условия снощи както свирех на него и за един път звука изчезна По принцип когато го включа като зареди операционната система говорителите леко изпукваха а сега и това го няма всичко работи но няма звук към неговите говорителчета включих го към други колони с кабел от изхода отзад така звук има дали усилвателчето на корга е изгоряло или може да е нещо друго ще съм благодарен за някакво мнение. Благодаря предварително !
  3. ами търся в гугъл на доста места има написани макар че не всички са верни
  4. kaloqnmitevvv93

    Акорди

    Здравейте Начинаещ съм не мисля да се занимавам професионално с музика просто съм любител на така наречената "Кръчмарска" музика изсвирена на Клавир Та имам голямо желание да се науча да свиря вкъщи изкарах си пари купих си клавир Korg Pa80 не съм музикално образован не мога да чета ноти но мисля че се справям добре по слух свиря без проблем няколко бавни Балади но проблема ми е в акордите гледам ги в интернет за всяка една песен но се чудя как трябва да знам кога кой акорд да свиря ако може няка мой ди обясни ще съм благодарен
  5. kaloqnmitevvv93

    Начинаещ

    Здравейте От години имам желание да се науча да свиря вкъщи за удоволствие на синтезатор имах една стара ямаха но поради некачествения саунд ми се уби желанието и сега реших да купя нещо по добро корг па80 купих си го но все още нямам достъп до него за да го разуча та ако има някой който му се занимава да ми обясни някой неща ще съм много благодарен тай като не открих отговор на въпросите ми явно са доста глупави но ще ги задам ако някой му се занимава да обясни на прост непрофесионален език ако ли не може да изтриете темата .. имам доста информация на лаптопа за корг па80 но незнам кое калво точно е програми стилове перформънси бленди ...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.