Jump to content
Българският форум за музиканти

Strungout

Members
  • Мнения

    118
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Strungout's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Обществена Репутация

  1. ^ Благодаря ти, с огромно закъснение..
  2. Супер прецизен пикинг А второто е страхотия.
  3. Мерси за линковете и на двама ви. Rick Graham е интересен също, но техниката и изразителността на Том ме грабва повече. Много свободно и плавно свири, перфектен е. Не че ги сравнявам. ^^Това е от албума на Alex Argento, именно негово соло. Болна работа и двамата са луди.
  4. Благодарим на всички ви, пипъл! Жулим репетиции, като сме готови, ще се чуе. Поздравчи!
  5. Здравейте Искам да обявя, че дебютния ни албум е вече факт! Групата е Mindfold Express, заглавието на албума - Drawbacks & Benefits. Диска излезе официално на 5 ноември, през AMAdea Records, от където може да бъде закупен. Съдържа 11 трака инструментален experimental/prog/djent метъл. Материала е записан и продуциран от нас в домашни условия. Обложката е дело на Неда Фучеджиева. Траклист: 01. Scenes From Out Of Self 02. Organic Oversight 03. Reprisal 04. Dive Skywards 05. Rapid Eye Movement 06. Elemental Storm 07. Charge 08. Release 09. Modern Vampires 10. Breathe 11. Cortex Closure Гост участия: Данаил Ненков - саксофон Tymon Kruidenier (Cynic, Exivious) - китара Групата е в състав (на снимката): Стилиян Касимов - китара, Стилиян Табаков - барабани, Боян Георгиев - китара 2 песни за даунлоуд: Charge Rapid Eye Movement Ревю в Metal Katehizis Албума може да бъде закупен от > ТУК < Доставката е безплатна до края на годината, плащането може да стане през Pay-Pal или с наложен платеж на куриера. При закупуване на повече от 1 CD, получавате 10% отстъпка. Дигитален вариант от Junodownload MySpace: www.myspace.com/mindfoldexpress Благодарим за вниманието!
  6. Animals As Leaders заснеха клип на песента 'CAFO' от дебютния им (инструментален) албум. Най-после се разчупва леда с клип на вокал-фрий песен/група. http://www.guitarworld.com/cafo
  7. Пфф мега добро, една любима група.. много хубаво видео.
  8. ^ Няма нужда. Албума излезе официално и може да бъде поръчан от тук, като доставката е безплатна до края на годината. Ето линк към още една песен за даунлоуд: Rapid Eye Movement Поздрави!
  9. Мерси много, хорица! Дано все пак липсата на вокал не ощети интереса към албума много.
  10. Благодаря много на всички ви за позитивния фийдбек! Това е голяма награда. Относно въпроса с вокалите: Метълкор няма да са в никакъв случай. Примера с Роди Уолкър (PtH) е уместен, тъй като нещо такова ни се щеше, но такъв човек не се намира лесно. Предпочитаме "чисти" вокали, дори ако можеше да са само такива, но слушайки материала стигнахме до заключението, че има твърде твърди моменти, които са си за рев ала Тексчърс. Та подходящ човек за целта не намерихме до момента, в който песните се запълниха с други лейъри, където евентуално можеше да има място за вокали. Песента, която съм пуснал по-горе е една от по-предразполагащите за такава линия, има повече "място" и композицията е подходяща, но тези от вас, които чуят целия албум, ще се уверят, че в повечето от останалите песни няма място и за 1 куплет. Това значеше, че трябва да се преструктурират из основи, което беше вече невъзможно. Че така, остана си инструментал и така ще излезе, ако в бъдеще попаднем на подходящия тип, ще му мислим. Благодаря ви за гласовете, важно е за нас.
  11. Хай! Пуснахме един трак от дебютния ни албум, който (по поредните технически затруднения) ще излезе другата седмица. Песента се казва "Charge" и е от по-мелодичните и "различни" за нас тракове от албума. Може би не представя най-добре същността му, но искахме да пуснем нещо различно и NON-DJENT;р Баса е проблемен, това е нещо, което не можахме да поправим (трябва си басист). Допуснахме много грешки при самия запис, които са непоправими в последствие. Продукцията не е като на 'големите', но толкова можем като за у дома, без техника и знания. И все пак ще се радваме на критики по всеки един аспект, изпълнение/звук/композиция. SoundCloud SoundClick Ето и обложката на албума: Траклист: 01. Scenes From Out Of Self 02. Organic Oversight 03. Reprisal 04. Dive Skywards 05. Rapid Eye Movement 06. Elemental Storm 07. Charge 08. Release 09. Modern Vampires 10. Breathe 11. Cortex Closure (feat. Tymon (Cynic/Exivious)) Също може да гласувате повъпроса с вокалите, липсват ли такива или е по-добре инструментал. Поздрави!
  12. Strungout

    Deftones - Birthmark

    Браво за изпълнението и избора на група/песен! Дефтонец фор лайф!
  13. Не съм слушал оригинала, ама това е по-добро! Много профи изпълнение според мен, ама то какво да е от теб. ;р Браво!
  14. Супер И! Някой алт. вокал супер ще му залепне си мисля.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.