Jump to content
Българският форум за музиканти

BorisDobrev

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Соло Китара

BorisDobrev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. По-добре си вземи няколко ефект педала, свържи ги и ги пусни през някой Amp или кубе. При процесорите имаш много да настройваш. А ако наистина мислиш, че ти трябва процесор виж това http://www.alibaba.com/product-detail/Vox-Tonelab-SE-guitar-Pedal_107008763/showimage.html. Погледни в тубата саундчека!
  2. И ние решихме да си направим група нищо< че сме на по 12 години . И ние свирихме долу в мазата, но съседите се оплакваха, затова и ние намаляхме миксера, но това само разваляше музиката, а и ние свирехме с два ефект педала, две кубета, един процесор, смесител (миксер), два усилвателя Pioneer A-225 и то с кабели с чинчове и предходници барабани и колони, бяхме аз-(соло, ритъм и на някой песни вокал), Павел(соло,ритъм и на някой песни вокал) и барабани Арман Чакарян. Репетирахме в блок, а вокалите бяха микрофон в кубето и така започна се изпитания та с съседите. Решихме, че няма да е само намаляне на звука, а коренно различно нещо. Взехме от баща ми метална вата, стиропор а на вратата залепихме дунапрен. Това е голяма простотия със слушалките, по скоро качествена изолация, само свиквате да свирите тихо, просто намерете удобно време ,когато съседите ги няма, за да не им пречите, а ако не са съгласни си свирете без да си разваляте кефа. Успех
  3. Само за хард рок-пауър метал

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.