Jump to content
Българският форум за музиканти

Emma

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Emma's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. e-dinko, благодаря за мнението. Ще трябва да се доверя на интуицията си, дано не ме предаде и този път. Трябва да е изненада и не мога да го питам какво си избира. А и директно ще откаже да си избере, не е от хората, които с лекота получават подаръци от жена. Но пред свършен факт ще трябва да се съгласява и да го приема. Все пак си изпросих една лекция за вида кожи на барабаните, малко ми просветна каква е разликата.
  2. Здравейте. Ще използвам темата, която е създадена, за да не правя излишни подобни. Много съм боса относно музикалните инструменти и ще се радвам, ако ми помогнете в избора. Искам да закупя тарамбука за любимия, но се загубих из всички възможни видове. Има ли някаква разлика относно вида на тарамбуката - дърво/метал? Както и кожата до каква степен е определяща? Аз бих избрала тарамбука по красота, но не съм убедена дали е подходящ избор... Допадат ми подобни на тези: Аз харесвам повече дървените или с шарки... Но дали са удачен избор? Той обича музиката, барабанист е. Ще съм благодарна, ако ми съдействате да направя удачен избор. Благодаря.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.