Jump to content
Българският форум за музиканти

paci1970

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

paci1970's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Поиграх си с тази супер креативна и не на последно място безплатна DAW, и ето резултата. Нищо не съм измислил, просто ползвах готови семпли, тъй като нямам никакви инструменти, които да включа към компа.http://www.youtube.com/watch?v=QMnW1xfdgGU&list=HL1387978991&feature=mh_lolz
  2. Привет на всички! Не съм сигурен, че въпросът ми е за този раздел, но все пак ще попитам. Знае ли някой за програма, подобна на Acid pro, при която да има възможност за промяна темпото примерно само на акапелата, а не на цялата композиция? Тоест, да променяш темпото на който си искаш лууп поотделно, а не на всичките заедно, както е при Acid pro. Просто ми харесва да си редя лупове, което си е доста забавно, и някоя по-интуитивна и лесна програмка би ми свършила работа. Бях се навил да разуча кюбейса, но не откривам почти никакви помагала на български. Благодаря предварително, и спорен ден!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.