Jump to content
Българският форум за музиканти

mimi_27

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    виола

mimi_27's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. 1-во искам да благодаря на lyubohar за мнението. Ами не аз не искам да ставам професионален виолист.Просто този инструмент щом го чуя и настръхвам,страшно много ми харесва! Да,като всеки човек,като напредна след няколко години и аз ще искам да печеля разни награди,грамоти,но това след време. Сега целта ми е да напредна достатъчно,че да ме приемат в НМУ. Ще се опитам да намеря въпросните теми и ще ги прочета.
  2. Fats не съм съгласна.Наистина има нещо вярно,но аз съм си го поставила за цел.Смятам,че ако дам 110% от себе си все ще излезе нещо.Не съм свирила до сега за което изкрено много съжелявам,но родителите ми нямаха тази финансова възможност (( ако зависеше от мен.... Сега ми се отваря тази възможност и ако трябва ще свиря по 24 часа,но няма да се предам и откажа от това което обичам да правя... Пуснах темата,защото имах нужда от съвет,а не от разубеждаване. Така,че моля Ви...
  3. Здарвейте,искам другата година да кандидатствам в НМУ Л Пипков с виола(в 9-ти клас),но проблема е,че още не мога да свиря! Започнах да ходя на солфеж,през октомври ще започна да свиря. Вие как мислите за 9 месеца дали ще мога да се справя ако свиря +3-4 часа на ден.??? Това ми е мечтата,моля помагайте!!! Тези,който учат там с този инструмент също много ще съм ви благодарна.
  4. Demi Lovato - Heart Attack (Audio): http://t.co/JhxfJXiOJ1 via @youtubeIt's amazing!!!

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.