Jump to content
Българският форум за музиканти

shadow2

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

shadow2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. shadow2

    ..Дилема :d

    Аз имам абсолютно същия ибанец и съм много доволен. За парите които даваш това е наистина добра и качествена китара. Но наистина смятам че с това тремоло тип "floathing" няма да ти е леко ... ще береш много ядове с настройването. А пък и ако смяташ да сменяш строя ще ти е трудно без октавер... самото пренастройване на китарата изисква пренатягане на пружините на тремолото. Има същия модел ибанец с обикновенно тремоло, който е малко по евтин. За другата китарка нищо не мога да кажа... дано съм помогнал
  2. Преди време познавха един който свиреше на гадулка, но той вече не преподава. В общи линии не се намират лесно свестни даскали които да разбират нещата достатъчно добре. Пък и нямам време точно в момента... предпочитам да се занимавам у дома, но благодаря все пак.
  3. Извинявайте ако има подобна тема, но аз не намерих. Искам да помоля ако някой има някакви материали за Народната музика. Ноти, учебници, уроци някакви ... нещо което да помогне на един музикант да вникне в същността на неравномерните размери и да понаучи малко от собствената си музика. Сложих темата тук защото съм китарист, но всичко ми върши работа пък дори и само ритмики. Малко теория също няма да е излишна. Благодаря предварително.
  4. shadow2

    Sibelius

    Значи сложих си сибелиус 4.1.5 и всичко е точно само дето нотите не излизат целите а само опшашките смисъл кръгчетата ги няма. и не може да се разбере нотата каде е на петолинието та плс може би съм го изключил без да искам от някуде или нз кво ама ако някой знае как се оправя да помага плс.
  5. shadow2

    Guitar Pro

    А дали ще може да ми кажете от каде да си намеря файлове за Сибелиус, че нещо не мога да се оправя ?
  6. shadow2

    Guitar Pro

    Значи търся нещо от рода на ГитарПро обаче да е за клавир щото в ГитарПро нотите не ги изписва на два ред съответно за лява и дясна ръка на пианиста та искам нещо което си е създадено за пианисти и има ноти ясно разграничени за лява и дянса ръка. Дано да съм обяснил достатъчно ясно че аз мноо не разбирам от клавири ама пък пиянистката за която го търся не разбира от софтуер
  7. shadow2

    Guitar Rig

    Абе правя си записа обаче после не мога да го конвертирам. Смисъл самия *.wav файл не става на мр3 нещо самите показатели на записа са некви нечовешки 2000 и не знам си колко си bps. Та на какви настройки да е Гитар Риг-а че да може после да се конвертира записа ?
  8. shadow2

    Guitar Rig 2 Проблем

    Абе препоръчаха ми тая програмка та ся си я свалих и я подкарах ама звука се бави с около половин секунда което ми бърка в здравето щот се буркам докът свиря и другия ми въпрос как може записа който правя да е със ефектите щот аз се записвам през програмата ма после във файла си звучи клийн ?
  9. Да питам какви показатели трябва да има един микрофон че да мога да се записвам от оредбата на електричката без да се преебава звука че примерно с мика на компа нищо не става когато е пуснат дистор.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.