Jump to content
Българският форум за музиканти

Alexandrowa

новаци
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Alexandrowa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Да се похваля и аз с какво се сдобих днес . Искрено благодаря на всички, направили си труда да помогнат с избора. Но естествено големи благодарности на най-готиният хелпър ! <3 Сега се започва якото ровене в интернет , първи стъпки и т.н.
  2. Здравейте на всички! Другата седмица се очертава вече да се сдобия с китара и за сега (по снимки и това че има електроника) си харесах http://www.musicworld.bg/bg/c_385/i_21194/Walden_D350CEB.html много. Някой имал ли е допир до нея? И, да, марката как се държи?
  3. Skype: monin4etyyy email: maylya ат abv точка bg
  4. Такаа, първо честит имен ден на всички именници. И моя хелпър ме игнорира стабилно, предполагам се е отказал , така че - ТЪРСИ СЕ !
  5. Хахах То това не зависи само от мен. Благодаря, ще се похваля като се сдобия с китара <3
  6. ЕЕ супер, мисля че си намерих хелпър Вече съм щастлива и спокойна.. И нещата, които си казал @Evtim нито едно от всички няма да мога да проверя.
  7. Да, така най-добре.. Дълбоко се съмнявам да си намеря помощник... Така че остава да си ходя самичка ( за жалост). Както каза китаристите си свирят . А и не ми се вярва да ми дадат от магазина китара с дефект? Или и тази възможност я има?
  8. @7thStrings Не вярвам някой да се навие да обикаля с мен, апък и ми е неудобно с една дума напълно непознат да ми "уйдисва на акъла". Но си прав, аз няма да разбера дали една китара има дефект или не, дали си струва или не. Ей затова ме е яд, но какво да се прави. @TARTO Прав си, искам да си купя китара възможно най-бързо, тъй като съм чакала достатъчно и най-сетне се реших, но грешиш за това - "от порядька на стотина лева " . Нямам намерението да си вземам китара ей така , колкото да не е без хич. Да, отказах се от скъпите, но това не значи че ще е 100лв. Както казах искам нещо що годе добре в съотношение качество/цена.
  9. А може ли някой по-запознат с Пловдив да ми даде ориентировъчни адреси на магазините или да каже как да обясня на таксиметров шофьор как да стигне от автогарата то магазините. Благодаря ви много . П.С Щом са с такова работно време ще се измъкна в някой от предстоящите делници от даскало. И би било много добре да ми кажете за калъфите, ремък ( не знам дали изобщо се казва ремък, но се надявам да се сетите) , да си вземам ли резервни струни и т.н.
  10. Значи без "проба" няма да стане. Утре сигурно магазините няма да работят така че остава за другата събота. Но сигурно ще си ходя сама ( няма с кой, казах вече).. Разбрах без Stagg i Cort , та има ли нещо съществено което трябва да гледам? И ако някой знае други магазини в Пловдив да казва, всичко е в помощ. Също и да попитам, калъф и тези най- нужните аксесоари с китарата ли вървят или трябва да търся и тях? П.С. Скоро ще се отърва от маникюра.
  11. А коя от характеристиките трябва да гледам за електрониката? Съжалявам за глупавите въпроси, просто си няма представа. А поне като ще е китара, да си има всичко. Наистина е малко гадно да се чака месец или седмица.. Искаше ми се скоро да си взема.. Но в краен случай ще се чака. Предполагам че тези от онлайн магазините няма къде да ги видя или да ги пробвам. Много се надявам да попадна на удобна китара ( не че съм попадала на неудобна някога, но от коментарите ви разбирам че има и такива) , доста си е въпрос на късмет.. П.С Предпочитам с метални струни, макар че може да порежа няколко пръста отначало, но повече ми допада.
  12. Благодаря много на отговорилите, реших вече, по-евтина ще е като за начало, а после нещо по-добро. Само да попитам какво ще рече "китари с електроника" ? Наистина няма кой да взема с мен за да е полезен в избора, всички изброени китари по-горе ми харесват, но направо се влюбих в 3 от тях : http://www.musicworld.bg/bg/c_385/i_22845/YAMAHA_GUITARS_FG700_S.html http://rockshock.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=194&category_id=35&option=com_virtuemart&Itemid=53&lang=bg&vmcchk=1&Itemid=53 http://www.musicworld.bg/bg/m_3770000/i_35098/Takamine_G321.html Имах надежда в един познат, но се оказа че той заминал за Гърция, така че и да отида до музикален магазин, няма да има огромен смисъл, тъй като аз не мога да подбера китара , която да е добра в отношение цена/качество. А относно ученето, замислям се над вариант да пътувам до Пловдив веднъж седмично или нещо такова ако има някакви подобни възможности там. Но наистина няма да мога повече от веднъж седмично...
  13. Така, момиче съм на 18 почти и отдавна искам да си взема китара (акустична) , но винаги нещо ме е спирало. Сега най-накрая имам възможността да си позволя една.. Нека отбележа че си нямам напредстава от марки китари, струни и т.н никога не съм свирила, не съм ходила на уроци и т.н. Искам да знам дали има смисъл да дам 1000лв за китара като за начало ? Или да си взема нещо за 200-300. Пак казвам НИКОГА дори не съм докосвала китара. В горната тема казват да отида до музикален магазин, но живея в град където такъв няма, и в радиус от 50км сигурно няма. Няма кого да попитам или към кого да се обърна (всички около мен са чалга маниаци) . Не ми е важно да съм с красива китара , какъвто цвят ще да е и форми и такива неща , по простата причина че на мен всички китари ми харесват. Не ми е проблем да дам 1000лв или там малко повече , просто си мисля ми казват че ми е много късно вече и нищо няма да мога да науча и това ме разколебава в избора . Наистина имам желание, но тук няма развитие, така че трябва да съм самоука. Ясно е че ще се купува от онлайн магазин, тъй като единственото място наблизо където продават е технополис и там са по 100лв, което не ме устройва. Не искам да ставам музикант или да се занимавам професионално с това, просто ей така за хоби да си свиря песни.. Ако може някакви марки поне да ми кажете или направо модели.. Дали има възможност да не ми е удобна? Ако трябва кажете някакви магазини в Пловдив, до там мога да отскоча, в краен случай София. П.С. Не искам китара от 400-500лв по простата причина че после не искам да се набутвам пак с 1000лв, или ще е евтина до някое положение или ще е скъпа отначало. Благодаря предварително на отговорилите и се извинявам на раздразнилите се. Моника. И Честита да ви е новата година.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.