Jump to content
Българският форум за музиканти

Naglia

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Naglia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Братле аз се уча тепърва, не мога да седна да купувам супер скъпи уреди..
  2. Ахам, добре ако може някой дето разбира да даде някакви варианти до към 200 лв.. Искам да подчертая, че не изисквам кой знае какво, просто да е що годе добро качество. Все пак всеки почва от нищото
  3. Funkyto Може ли да дадеш малко информация за 1вия вариант, какво точно представлява. Само микрофон стойка и драйвери ли е или микрофон стойка драйвери и някакво устройство в което се свързват слушалки микрофона и т.н?
  4. Аз тая звукова карта нямам ли я вградена в компютъра?
  5. Добре, въпроса ми е, мога ли с един вокален микрофон+стойка и слушалки да запиша една нормална песен.. Не искам да правя кой знае какво просто хубаво качество да е песента нищо повече ако може да дадете някакви предложения за микрофон+стойка.
  6. Имам предвид рап песен. Не искам да правя някакви хитове и т.н, просто хоби да се занимавам, харесва ми. Разполагам с 200лв. Аз до колкото знам ми трябва вокален микрофон стойка и още нещо?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.