Jump to content
Българският форум за музиканти

Радимир

новаци
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Пиано

Радимир's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Избирам между тези два модела..Моля изкажете вашите мнения.. Благодаря!
  2. Да, точно така.Моя е грешката. За CN 33 имах предвид..
  3. Какво ви е мнението за Kawai CN34..Лично на мен много ми харесва но когато се обадих в сайта на Kawai ми казаха че този модел е спрян от производство и че има само два останали модела..Поради това е и с намаление..Благодаря!
  4. Благодаря за предложенията.. Скоро ще навия нашите да отидем в Варна или някъде другаде до музикален магазин.. Може би оттам вече ще се насочвам..Все пак благодаря!
  5. Насочил сам се твърдо към YDP 161 .. Все пак благодаря за помощта!
  6. Радимир, Разград..Свиряя от около 8 месеца.. сега сам на 14 години
  7. Благодаря за отговора..Цената наистина ще ми тежи, смисъл аз сам на 14 години.. ^^ Баща ми, ми отвори влог ии.. си имам няколко спонсора, но ако наистина е от висок клас, към този модел ще се стремя^^
  8. Здравейте!Свиря от 6 месеца на пиано и реших да си събера пари за ново пиано тъй като 5 октавния вече не ми варши работа..Молбата ми към вас е да ме ориантирате към някое дигитално пиано.Изискванията ми са да има добро усещане, "P.s : не ми трябва да има много различни звуци", да има добро узвучение- имам предвид да не е заглъхнал звукът.. Цена до 1600. Благодаря !
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.