Jump to content
Българският форум за музиканти

E.R.P.

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    вокали, бас китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Лом

E.R.P.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Все още нямам правото да пращам лични съобщения. Имейла ми е emil.rosenov@gmail.com , пиши там за да ти дам координати.
  2. Под седло имам предвид бялата пластмасова плочката, която стои на струнника и повдига струните.
  3. То е ясно, че с разходка до лютиер или музикален магазин ще се оправят нещата, но проблема е, че в района, известен като Северозападна България такива места са рядкост. Затова търся из онлайн магазините.
  4. Здравейте, Преди няколко дни си купих струни за класическата китара. Проблема е, че докато взема струните, тя беше без такива и седлото е паднало някъде. Така и не успях да го намеря. Търсих в musicworld, rockshock и още няколко други онлайн магазина дали въобще продават такива неща, обаче се оказа, че нямат. Възможно ли е изобщо да се купи седло за класическа китара от някъде? Ако не, с какво може да се замести.
  5. Разбрах, благодаря за информацията. Питах от чисто любопитство, никога не съм се опитвал да включа баса като микрофон. Просто си бях харесал един усилвател, който имаше както линеен вход, така и такъв за микрофон. Та от чисто любопитство реших да питам, но сега като се замисля честотата на един микрофон е доста по - различна от тази на китарата.
  6. Здравейте, Искам да ви питам нещо, което може и да ви се стори глупаво: Може ли Бас Китарата да се включи в усилвателя като микрофон за пеене? Имам предвид може ли да се включи към буксата предназначена за микрофон?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.