Jump to content
Българският форум за музиканти

elysmokey

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    пея

elysmokey's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. http://www.vocalist.org.uk/breathing_exercises.html ето тук има много готини обяснения и упражнения за това как да дишаме правилно.Единствения минус е рче са на английски език
  2. Понеже аз много не ги разбирам тия марки и чудеса та се питам за 90-100лв. може ли да си намеря читав микрофон или да посъбера повечко парички.Много ми е интересно също какво трябва да питам като го купувам и такива подробности...,че като вляза в магазин трудно си събирам мисълта а какво остава като я няма .
  3. звучи положително и не е чак толкова трудно за изпълнение,само с биричката ще ми е трудно да се разделя,но щом се налага А относно спорта ми е интересно танците дали се броят,а и плуването през зимата дали е добра оферта ... Ехе много ме радва форума за музиканти,много добре !!!
  4. Е това с мулето е супер ,ама как се сваля ???Въобще ще съм ти много благодарна ако подскажеш още малко...
  5. Ами да това и направих след като побликувах тази тема видях,че има много подобни,но късно ... иначе какво хрема ,кашлица, дразнене,отпадналост ...и вярно си е много време ама всеки ден се мисля че с идването на другия ще ми е по добре ,ама не... Мерси за пожеланието и да ти се връща
  6. Създавам форум на тази тема най-вече защото от 8 дена съм болна и не ога да пея и много трудно се възстановявам ...а ми се пеее много :inlove: ... Би ми се искало да дадете полезни съвети за това как да си опазим гласа ,особено през зимата,защото аз лично се разболявам по пет шест пъти Plase help!!!
  7. Относно йогата,да, това е много добра възможност да се развие техниката на дишане,във всичките и разновидности .Плуването също е добра алтернатива,както и смеха .Всъщност има хиляди упражнения за дишане,но най-важно е да се изберат 10-15 и да се правят всеки ден!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.