Jump to content
Българският форум за музиканти

elysmokey

newbies
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About elysmokey

 • Rank
  Ослушващ се

Previous Fields

 • Инструмент
  пея
 1. elysmokey

  Още за дишането

  http://www.vocalist.org.uk/breathing_exercises.html ето тук има много готини обяснения и упражнения за това как да дишаме правилно.Единствения минус е рче са на английски език
 2. Понеже аз много не ги разбирам тия марки и чудеса та се питам за 90-100лв. може ли да си намеря читав микрофон или да посъбера повечко парички.Много ми е интересно също какво трябва да питам като го купувам и такива подробности...,че като вляза в магазин трудно си събирам мисълта а какво остава като я няма .
 3. Хахахаха Super!!!Вече се успокоих...
 4. звучи положително и не е чак толкова трудно за изпълнение,само с биричката ще ми е трудно да се разделя,но щом се налага А относно спорта ми е интересно танците дали се броят,а и плуването през зимата дали е добра оферта ... Ехе много ме радва форума за музиканти,много добре !!!
 5. Е това с мулето е супер ,ама как се сваля ???Въобще ще съм ти много благодарна ако подскажеш още малко...
 6. Ами да това и направих след като побликувах тази тема видях,че има много подобни,но късно ... иначе какво хрема ,кашлица, дразнене,отпадналост ...и вярно си е много време ама всеки ден се мисля че с идването на другия ще ми е по добре ,ама не... Мерси за пожеланието и да ти се връща
 7. Създавам форум на тази тема най-вече защото от 8 дена съм болна и не ога да пея и много трудно се възстановявам ...а ми се пеее много :inlove: ... Би ми се искало да дадете полезни съвети за това как да си опазим гласа ,особено през зимата,защото аз лично се разболявам по пет шест пъти Plase help!!!
 8. elysmokey

  Още за дишането

  Относно йогата,да, това е много добра възможност да се развие техниката на дишане,във всичките и разновидности .Плуването също е добра алтернатива,както и смеха .Всъщност има хиляди упражнения за дишане,но най-важно е да се изберат 10-15 и да се правят всеки ден!!!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.