Jump to content
Българският форум за музиканти

Batev

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Batev

  • Рожден ден 02/28/1994

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.hip-hop.5forum.net
  • Yahoo
    evgeni_batev@yahoo.com
  • Skype
    Battev

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sandansky
  • Interests
    Коли,Спорт,Музика.

Batev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Мерси колега В най-скоро време ще си купя кабел.
  2. Да се похваля,че от вчера съм горд собственик на Yamaha PSR - E333 . За сега съм много доволен и тепърва започвам да се уча. п.п. От къде мога да си купя кабел,с който да свързвам клавира с компа , и какъв кабел ми трябва точно ?
  3. Мерси, колега.Значи ще си купя е333ката , изглежда по-добър Евентуално ако имам някакви проблеми или въпроси, ще пиша. И още един път - благодаря
  4. Реших да си взема нещо ново и да не е особено хубаво,пък ако вземе да ми хареса ще си купя Worstation Какво мислите за YAMAHA PSR-E323 и YAMAHA PSR-E333 ?
  5. Насочих се към YAMAHA PSR-E333 или PSR-E323,биват ли ? Има ли съществена разлика между тях ?
  6. Да видях я и според мен (след прочетеното) синтезатора е по-хубав от клавира,защото има повече функции , но ако не се лъжа са и доста по-скъпичък Дали няма да мога да намеря някой Workstation втора употреба ?
  7. Здравейте, Незнайно защо реших да си купя синтезатор или по-скоро клавир.Досега не съм свирил нито на пиано,нито на синтезатор или други Клавишни инструменти.Евентуално по-нататък мога да се запиша и на уроци по Пиано. Четох доста из форума,но много от темите са недовършени или са по-стари,затова реших да пусна нова тема.От това което прочетох разбрах,че е най-добре ако синтезатора или клавира да е с динамична клавиатура (защото се доближава повече до истинско пиано).Ако е употребяван ще трябва с мен да има някой,който да разбира от синтезатори,но не познавам такъв човек ,затова по-добре да си купя нов(Но четох,че по-добре някой топ модел от преди години от колкото някой обикновен нов).Бюджета ми е към 400лв ,най-много 450лв.За толкова пари не мога да си намеря нов синтезатор ,а само нов клавир.Та дали да си взема синтезатор втора употреба или да си взема нов клавир?Какви марки и модели да са ?Ако може да има и повечко ефекти,защото попринцип съм привърженик на хип-хопа та може от време на време да сглобявам някой бийт Знам,че има много подобни теми,но от всичко прочетено доста се обърках и ще съм Ви много благодарен ако ми помогнете Поздрави,Евгени
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.