Jump to content
Българският форум за музиканти

gecata196

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от gecata196

  1. Преди 10 часа, enuffZnuff написа:

    А ако махнеш батерията и оставиш само захранването?

    За да махна батерията трябва да разглобя целия лаптоп, но не мисля, че проблема е от нея, тъй като съм само на батерия няма проблем. 

  2. На ‎13‎.‎8‎.‎2019‎ г. at 22:41, yamaha написа:

    Пробва ли да изолираш с изолирбанд масата на щепсела на лаптопското захранване? Доста често проблемите идват точно от там, а като казвам "масата" имам предвид третия страничен извод - сложи му 2 пласта изолирбанд (понеже лесно се къса) и пробвай.

     

     

    shuko.jpg

    Щепсела няма такива пластини, няма как да се приложи това :(:/ 

  3. Пичове, от известно време записвам китари на лаптопа си. Използвам един китайски USB интерфейс, който ми върши добра работа засега, НО когато записвам се чува невероятно пищене и брум. Когато махна захранването на лаптопа и го оставя само на батерия проблема изчезва, което ме води на мисълта, че захранването няма филтър. Не че не мога да записвам на батерия, но е кофти, тъй като времето те ограничава там ии да... Та ако може някакви съвети, идеи как да изолирам тоя проблем или някакво алтернативно решение? 

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.