Jump to content
Българският форум за музиканти

sorce

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

sorce's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. мерси за полезната информация, както и да е, оказа се че ако включа захранването на лаптопа към различен токов кръг (? - от съседната стая) неприятния шум изчезва. благодаря за инфото все пак!
  2. http://illformed.org/plugins/glitch/ - безплатно VST предимно с приложение в продуциране на електронна музика. входящият аудио сигнал бива подведен към различни по своето естество ефекти и премодулиран по желания от нас начин. иска цъкане, но пък има опция да си запаметиш различни патерни и да си ги ползваш за други проекти. в общи линии рандомизация на световно ниво. мисля че го нямаше досега в темата.
  3. Здравейте. Реших да пиша тук, защото ми се струва най-близко с проблема който имам. Работя на лаптоп със звукова карта с изходи чинчове (RCA) и активни колони с вход TRS и канон. Съответно ползвам кабели като описаните по рано RCA->TRS. Откакто си сложих по-мощни мониторни колони се появи точно такъв брум и си мисля че е нещо от електрическата верига, защото живея в относително стара кооперация. Някои има ли идеи за справяне с неприятното усещане?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.