Jump to content
Българският форум за музиканти

SLAYER_ÜBER_ALLES

Members
  • Мнения

    43
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно SLAYER_ÜBER_ALLES

  • Рожден ден 07/23/1996

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sofia

Contact Methods

  • Skype
    jorko79

SLAYER_ÜBER_ALLES's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Разполагам с лампов амп направен от Владо Балев L100 е модела. Имам 2 драйва и един компресор на камиончета. Поради липсата на вякакви дилеи,ривърбове и там подобни модулации и ефекти мислех да ги обединя като си взема рак от по евтините варианти . Разглеждах модели на Alesis,Lexicon и др. 2000лв със сигурност не мога да дам за рак , но до 500 -600 лв. Може би най-добре би било да си намеря някой на 2ра ръка.
  2. Както се подразбира от заглавието на темата става въпрос за студиен мултиефект процесор. Инетересно ми е какво мислите за тази идея. Ако можете да ме насочите към марки модели и цени.И какви са предимствата и недостатъците за ползването му като китарен ефект. ПП: Забравих да поясня че искам да ползвам такъв процесор за модулации,дилеи,ревърб и тн. Защото ми се вижда по рентабилно от колкото да си играеш да си съпираш едно по едно педалчета. И каква е точно разликата между едното и другото (педалчета и студиен процесор). Като качество на звук.
  3. Първо усилвателя (Laney LX65R) си го купих преди няма 2 месеца и мисля че в този ценови клас няма да намеря нещо по добро което да ме одоволетворява и няма никакъв смисъл да го продам за да си купя нещо сходно. И както каза 7 ма струна , не мога да си представя каква ще е тази лампа-комбо за тези пари с която ще свиря без да ми е нужен допълнителен дисторжан за метал. Мерси все пак за съветите.
  4. Здравейте, Имам усливател Laney X65R, но искам да се сдобия с още ефекти защото не се сещам за китрист който ползва само усилвател имам бюджет от 600 лв . Голямата ми дилема е процесор или камиончета, като имам от бая време един Boss DS 1. За тези пари ако си взема процесор дали ще има доста добър звук, а пък камиончета няма ли да ме ограничат много от към експерименти , защото все още не съм си изградил конкретен звук, това което ми е любимо да е свиря е метал но обичам обичам да експериментирам, но дали процесора ще вади як дисторжан и съм се объркал вече от различни мнения ако някой може да ми помогне :
  5. Днес бях в dynacord . Казаха ми че колоните който ще ми свършат работа трябва да са с поне 12 дори 15 инчов говорител. Най-евтиното възможно беше или активни behringer или пасивни на същата марка. Ето и някои от примерите които ми дадоха: Пасивни http://www.musicworld.bg/bg/c_1170/i_17068/BEHRINGER_E1520_SELL.html http://www.musicworld.bg/bg/c_1170/i_17069/BEHRINGER_E1220.html активни http://www.musicworld.bg/bg/c_1171/i_42293/BEHRINGER_B115D.html http://www.musicworld.bg/bg/c_1171/i_22824/BEHRINGER_E1220A.html http://www.musicworld.bg/bg/c_1171/i_22694/BEHRINGER_E1520A.html http://www.musicworld.bg/bg/c_1171/i_27659/BEHRINGER_B215D.html Имали голяма разлика в качството звука на пасивите и активните колони(все пак едните излизат доста по евтино, процесора по нисък клас ли е и той влияе ли на звука) . Спрял съм се на активните защото не трябва отделно процесор за които трябват още пари. Също така днес бях в един магазин близо до 5те кюшета и продаваха предполага български пасивни колони както и усилватели на доста приемливи цени. Имате ли опит с подобни и какво може да ми кажете за тях, защото съм чувал че има разни евтинджоси които може да ти вършат добра работа.
  6. http://www.musicworld.bg/bg/c_1171/i_27657/BEHRINGER_B210D.html как ти се струва този модел и за подобен ценови обхват какво можеш да ми препоръчаш
  7. Здравейте, с групата ми си правим репетиционна и имам един тъп въпрос. Понеже нямаме много голям бюджет имаме финанасиране на тоя етап само за 1 full range колона. Ще стане ли само с една околко 200w ? Възможно ли е вокала да не се чува ясно ? И задължително ли трябва да са 2?
  8. zainteresuvan li si za mqstototo na bass v seriozna grupa ?skype:mario_donev

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.