Jump to content
Българският форум за музиканти

EmilKL

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Lag I500

EmilKL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. EmilKL

    Cubase/Nuendo

    Здравейте, имам следния проблем - при експорт на 3 китари(panned left/right/center) и барабани в .wav трак крайния продукт е супер орязан, няма абсолютно никакви ниски и звучи много зле Ползвам guitar rig 3 за .vst plugin, през мониторите всичко звучи супер, докато не отворя .wav през media player. Къде бъркам ? Поздрави
  2. EmilKL

    Guitar Rig

    Ами за момента сложих guitar rig 3, там всичко работи as expected , когато имам нужда от допълнителните опции, които предлага версия 5 ( за момента не знам какви са) ще се мъча още : )
  3. EmilKL

    Guitar Rig

    т.е. ако съм инсталирал 64 битова версия на Guitar Rig няма да стане ?
  4. EmilKL

    Guitar Rig

    Здравейте, сравнително нов съм за форума, моля да ме извините ако темата вече е обсъждана, търсих в търсачката и не намерих отговор на въпроса си. Проблемът е следния : имам Cubase 5, Win8 64bit, Guitar Rig 5. Не мога да подкарам Guitar Rig през Cubase като VST plugin. При инсталацията на Guitar Rig избирам да сложи 64 битовия плъгин в папката с VST-та на Cubase, която е само една, т.е. 32 битовия го оставям в папката на Guitar Rig. Пробвал съм и по обратния начин, за да не би случайно Cubase да работи само с 32 или само с 64 битовата версия на плъгина, но безуспешно. Някой сблъсквал ли се е с този проблем?
  5. Здрасти, искам да попитам следното - трябва ли компютъра да ми е "звяр" за да мога да записвам и да свиря през външна саунд карта ? В момента съм с 6 гб рам, но процесора ми е 1,8 или нещо подобно. Искам да "прескоча" момента със скъпото оборудване, невъзможно ми е да си купя амп в момента. Благодаря.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.