Jump to content
Българският форум за музиканти

siperdimo

Members
  • Мнения

    50
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    киборд

Profile Information

  • Gender
    Male

siperdimo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Обществена Репутация

  1. Бас линията коригирана ,както каза и преди ставаше но сега наистина е по добре https://soundcloud.com/ndx_one/dim-cho-beats-feat-master-boy
  2. С малко закъснение ето и подобрената версия оставил съм и старата за сравнение барнах малко и микса освен финализацията . https://soundcloud.com/ndx_one/dim-cho-beats-feat-master-boy
  3. Така е определено помещението ни е подвело слушайки в полагащото се за това място сега и на мен ми се губи баса . Факт е , че точно като финализирах имах посетител и в крайна сметка последното слушане беше от дивана в края на стаята където няма как баса да не е по подчертан , съответно се подведохме и двамата и коригирах басите на финала . Утре ще го направя отново и ще постна пак .
  4. HS 80 + акустично третиране на стаята и двете неща са ми нови това беше първия експеримент с новия звук . Извинете ме братлета , че се изразявам просто но все пак исках да избегна разводняването на темата и да не ми пишете къде кво са слага и какъв аранжимент да правя демек да ме разберете. Старите монитори бяха алесис пасивните наистина има голяма разлика между звука на двете алесиса са по близко до хай-фи . Специално на колегата Лими искам да предам , че не търся нито фенове нито съмишленици нито най - малко личното му мнение и безмислено спамене извън темата !!!!!
  5. Точно за това питам как е звука с новите колони всичко ми звучи яко и напомпано направо ще ми отнесат главата , до няколко дни ще успея да закача и стария сетъп за референс . Относно колегите по горе не са писали по темата , нямам претенции творбата да е кой знае какво пък и не коментираме това.
  6. Благодаря на всички 64 прегледали мълчейки темата ....... това е последния ми пост в този форум!!!!!
  7. https://soundcloud.com/ndx_one/lets-dance-dim-cho-beats Бих се радвал на коментар относно звука смених мониторите и съм в процес на свикване !
  8. и още един свеж и пресен .... наздраве аз черпя http://promodj.com/dim.cho/lives/4233209/summer_filling?ready=1
  9. http://www.musicspace.bg/hiphop/amster_boy_kalimanko Рапърът Amster Boy приключи работата по най-новия си видеоклип "Калиманкo". Лентата, която изобилства от горещи момичета, е заснета и монтирана от Юлиян Недев. Режисурата пък е дело на Пламена Милева. Поддържащ оператор е Димчо Илиев, а специалните ефекти са на Тодор Тодоров. За текста на арабски се е погрижил Majjoud Dj, този на английски е на Amster Boy, а на български - Dim Cho Beatz, който е и музикален продуцент на трака.
  10. Благодаря musicman не съм очаквал да го чуя от човек с такава коса но поне вярвам , че е от сърце
  11. В сетчето има вкарана акапела (след 4:00) на големия хит от близкото минало ай лайк то муув ит , което всъщност си е нещо като лайф ремикс в реално време с ефекти и леко премодулиране . Всички коментари са добре дошли . https://soundcloud.com/ndx_one/dim-cho-beats-club-mix
  12. Да дпбавя и аз нещо интерресно по темата за всички семплировачи http://www.performer.bg/?gg=3&hh=4&ii=1&jj=1&ll=372&mm=1&nn=0&rr=0&ss=0
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.