Jump to content
Българският форум за музиканти

sasquatch

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

sasquatch's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Не ми е трудно със софтуера, прочети добре какво съм написал преди да коментираш. Искам нещо повече от това, което ми предлага софтуера. На мен ми звучат добре нещата, не са кофти. Има обаче определени неща които НЕ МОГАТ да се постигнат само със софтуер.
  2. Здравейте, От няколко години се занимавам аматьорски със звукозапис в домашни условия(записвам с Delta 1010lt). За микс и мастер до сега разчитах на софтуера, и както сигурно се досещате, резултатите не са на много високо ниво. Повечето хора, които попитам ми казват че имам нужда от специален хардуер(psychoacoustic effects, compressors, eqs). Целта ми е да придам повече "живот" на звука, повече яснота. Искам басовете да са по-плътни. Много ми е трудно да постигна желания ефект само със софтуер. Ще бъда много благодарен ако може някой да ме насочи към това какъв хардуер ще ми бъде от полза(нещо по-обикновено като за начало) Благодаря за отделеното време!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.