Jump to content
Българският форум за музиканти

dartini

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Guitar

dartini's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Добре, благодаря! Препарата ми е известен, щом ми го казвате, ще ида да го взема и може би ще се оправи. Да, повърхностни са драскотините, но на светлината много ме дразни. Преди това имах дървенки отсекъде бг китарки, които никога не ми е правело впечатление дали имат нещо по тях или нямат, е, не бяха гланцирани, а тая и черна.... ма евтино я взех... затова. Ето една отвратителна снимка ще кача, ама толкова си може апаратчето. Пък и намалявах размера, за да мога да я кача. Дано да се вижда за какво говоря!
  2. dartini

    Любими басисти

    http://www.youtube.com/watch?v=DX92oKySB5M&feature=related този е голем пичага!
  3. Здравейте! Имам едно питане. Имам си китарка - дрънкам си с нея, черен Washburn, полиран, но съм успял да го понадраскам малко отпред. Може ли да ми кажете как да го поддържам - препарат, който възпрепятства това драскане или после как да се лакира. И още 1 въпрос - отстрани грифа ми се е понапукал, защо се е случило това, как да го избегна ?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.