Jump to content
Българският форум за музиканти

Tsvetan Momchilov

newbies
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Tsvetan Momchilov

 • Rank
  Ослушващ се
 • Birthday 12/20/1980

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Здравейте, Давам частни уроци по пиано в стиловете поп,рок,джаз и класика.Имам три годишен опит като преподавател в музикалното училище във Варна. Може и по домовете ! За контакт: tsvetan_piano@abv.bg 0884193741
 2. Здравейте , Аз съм ученик на г-н Петков и се казвам Цецо.Ходих при него на уроци 3-4 години докато бях ученик в музикалното училище. Той е изключителен музикант и страхотен педагог.Уроците са му на академично ниво .Препоръчвам най-искренно на всеки който харесва swing,funk,acid,bossa nova,new jazz и всякакви други разновидности на джаз и поп музиката да се запише на уроци при него. Варна трябва да се гордее че има музикант и педагог като г-н Петков!!!
 3. Tsvetan Momchilov

  Отзиви от безжичните микрофони KAM KWM11

  http://www.muzikant.org/reviews/63-testing/321-kam-kwm11 KAM имат представител в България! KAM KWM11 можете да закупите от www.musicshop.bg
 4. Tsvetan Momchilov

  Отзиви от безжичните микрофони KAM KWM11

  Здрвейте отново, Благодаря за отзивите ви!Аз вече си купих микрофоните на КАМ и съм доволен от качетвото им. Микрофоните са с хубав сигнал и не губят обхват както и предполагах.
 5. Tsvetan Momchilov

  Отзиви от безжичните микрофони KAM KWM11

  Това със загубата на обхват ми е познато. Купих си Shure от Щатите и за това го продадох. Очакванията ми май бяха по-големи от възможностите му и се разочаровах.Писнало ми е от скъпи разочарования.
 6. Tsvetan Momchilov

  Говорене

  Дишай по дълбоко и малко по бавно!
 7. Здравейте! Видях рекламното каре за двойната система микрофони на КАМ. Предложението ми се струва супер, но никога не съм чувал тази марка. Някой ползвал ли е такива микрофони?Те са на достъпна цена, но се притеснявам да не са някакъв боклук. Благодаря предварително за отзивите!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.