Jump to content
Българският форум за музиканти

Tsvetan Momchilov

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Tsvetan Momchilov

  • Рожден ден 12/20/1980

Profile Information

  • Gender
    Male

Tsvetan Momchilov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Здравейте, Давам частни уроци по пиано в стиловете поп,рок,джаз и класика.Имам три годишен опит като преподавател в музикалното училище във Варна. Може и по домовете ! За контакт: tsvetan_piano@abv.bg 0884193741
  2. Здравейте , Аз съм ученик на г-н Петков и се казвам Цецо.Ходих при него на уроци 3-4 години докато бях ученик в музикалното училище. Той е изключителен музикант и страхотен педагог.Уроците са му на академично ниво .Препоръчвам най-искренно на всеки който харесва swing,funk,acid,bossa nova,new jazz и всякакви други разновидности на джаз и поп музиката да се запише на уроци при него. Варна трябва да се гордее че има музикант и педагог като г-н Петков!!!
  3. http://www.muzikant.org/reviews/63-testing/321-kam-kwm11 KAM имат представител в България! KAM KWM11 можете да закупите от www.musicshop.bg
  4. Здрвейте отново, Благодаря за отзивите ви!Аз вече си купих микрофоните на КАМ и съм доволен от качетвото им. Микрофоните са с хубав сигнал и не губят обхват както и предполагах.
  5. Това със загубата на обхват ми е познато. Купих си Shure от Щатите и за това го продадох. Очакванията ми май бяха по-големи от възможностите му и се разочаровах.Писнало ми е от скъпи разочарования.
  6. Дишай по дълбоко и малко по бавно!
  7. Здравейте! Видях рекламното каре за двойната система микрофони на КАМ. Предложението ми се струва супер, но никога не съм чувал тази марка. Някой ползвал ли е такива микрофони?Те са на достъпна цена, но се притеснявам да не са някакъв боклук. Благодаря предварително за отзивите!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.