Jump to content
Българският форум за музиканти

tedi_25

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

tedi_25's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Обществена Репутация

  1. Хах...щом за теб е съвет добре и не не съм аз... благодаря за ...
  2. на мен ми харесва е не много но става
  3. абе то не всичко е рима за твое сведение,ама както и да е.
  4. 1. Тръгвам по-пътя на мечтите,виждам различни хора. Разбирам колко е трудно, но искам да стигна до върха. Искам да бъда ,аз без да слагам маска,без да се преструвам. Припев:Винаги ще има някой който да ти пречи Ще има хора които да ти завиждат ,но ще има и такива ,които те обичат разбират и ти помагат. Дори в най-трудния момент в живота ,не бива да се предаваш просто продължи заради теб,а не заради друг. 2.Разбирам колко е трудно,но искам да стигна до върха. Животът винаги ще те изправя пред трудности. Понякога ще падаш,но по важното е,че ще станеш с усмивка на лице и ще кажеш Аз продължавам , защото искам да стигна до върха. Припев:Винаги ще има някой който да ти пречи Ще има хора които да ти завиждат ,но ще има и такива ,които те обичат разбират и ти помагат. Дори в най-трудния момент в живота ,не бива да се предаваш просто продължи заради теб,а не заради друг. Защото такъв е живата./2/
  5. Ще напиша само част от текста 1. Тръгвам по-пътя на мечтите,виждам различни хора. Разбирам колко е трудно, но искам да стигна до върха. Искам да бъда ,аз без да слагам маска,без да се преструвам. Дано ви хареса :)
  6. аз мога да се пробвам ако се още искаш
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.