Jump to content
Българският форум за музиканти

delmaro

Members
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

delmaro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Е това го видях, имах предвид нещо съпоставимо по цена на китайското. В диапазона 20-50лв
  2. Някой знае ли от къде мога да си закупя такъв? Предпочитам онлайн пазаруване защото съм от малък град и нямам възможност да пътувам из страната. В китайския намерих ето http://dx.com/p/will...161917?item=518този вариант, но не ми се чака месец да пристигне. Ако някой някъде е виждал нека сподели, аз преобърнах нета 2 дни и нищо не намерих в бг. Само дане е пиезо...
  3. Е не съм я пуснал аз тая тема тука , ама пак ми стана интересно. И не споря просто изразявам мнение може да се каже че съм се наумил да само за фенщината щото едвали да докосна някога оригинал било то на гипсън или jem та само за гъзарията бих си взел една, но няма да е сега не ми е приоритет в момента. Ако взема ще се "похваля "
  4. Пак споменаваш за някакви такси и мита, които според мен няма. Незнам за китарите как стоят нещата, да кажат хора които са пазарували от китайските сайтове за повече пари, но лично аз от dealextreme съм правил покупки над 70$ и нито мита нито такси нито нищо са ми взели пратката пристига с стикер gift с измислено тегло и артикули , отваряш и вътре всичко е точно. Ако може обясни за митата и таксите дане би да изпускам нещо аз (не се заяждам наистина незнам и питам).
  5. Тва имах предвид, че даже и от форума да ги купя от хора дето се славят с авторитет (примерно) не е гаранция, че китарата ще е читава или че ще ми е удобна или че ще е в перфектна визия и състояние. Аз лично бих рискувал, и съм на принципа или ново или нищо. А от китайците лошо не съм видял за сега, за китари все още незнам, но доста други неща съм си купувал и ще продължавам да купувам защото е ефтино и ми върши работа. А щом едно нещо ти върши работа няма значение дали е сенхайзер за 50 или за 10лв(примерно).
  6. Че на мен 100 % от китарите ми така са поръчани от форума не съм ги виждал/пипал идват при мен земам ги, но или ще са чукнати или праве ще са износени или пък болчета ще са ръждясали, не е пълно удоволствието.
  7. Е какво мито то патува като пощенска пратка (подарък) както пратките от dealexteme не вярвам мита да има
  8. Айде, че и на мен ми е интересно. То е ясно, че е копие и че предполагаемо са правени с по- некачествени части и може би от шпертплат и т.н., но дали реално някой си е купил от там та да каже дали гаданията ни са верни и струват ли си парите тея китарки и държът ли някакво ниво (поне на марките в тоя ценови диапазон) или са на нивото на Stagg....
  9. да от deal-a и аз пазарувам до сега не съм имал проблеми.
  10. Здравейте някой пазарувал ли е от този сайт като цяло има и много китари на много много ниски цени ? По скоро ме интересува не какво е качеството колкото дали някой е пазарувал и дали реално пристигат артикулите до бг, защото на повечето стоки има free shipping worldwide .
  11. щеше да е по-яко всеки да слага по 1-2 снимки на китарата, с която свири
  12. аз ти предлагам нещо на line 6 или покет под или версията 2.0 много много по добре е от разни берингери и остарели зумове, нищо лично към хората които ги предложиха
  13. Да знам, че свири вокалната линия, но просто си мислех, че го има написано и за ел. китара със всичките хамъри бендове и т.н. Явно всички импровизират. Благодаря
  14. Здравейте! Ако можете да ми помогнете да намеря таба на песента от варианта от втория линк. При първия е изсвирена по табовете, които намирам в нета, а втория е по-готин, но ненамирам таб за него.
  15. delmaro

    Струни за Drop D

    има ги тук http://rockshock.eu/...emid=53&lang=bg
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.